Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ισόπαλο (1-1) το ζακυνθινό ντέρμπι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ζακυνθινό ντέρμπι μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Δόξας Πηγαδακίων και του Α.Ο. Παναρκαδικού (1-1), στο ουδέτερο γήπεδο Μαχαιράδου, παρουσία και του Αναπληρωτή Προέδρου του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστα Μαρίνου Ξανθού.
Όλα κύλησαν ομαλά, παρότι κάποιοι είχαν φόβοι για αντίποινα, από το περσινό, επεισοδιακό παιχνίδι, στο γήπεδο του Αγγερικού. Όμωςμως και οι δύο ομάδες έδειξαν χαρακτήρα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και άφησαν πίσω τις κακές περσινές στιγμές.

Οι παίκτριες της Δόξας άνοιξαν το σκορ στο 27΄ με σουτ της Βέρρα, η οποία εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Παναρκαδικού. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, για να έρθει το 2ο  λεπτό των καθυστερήσεων και να πετύχουν την ισοφάριση οι φιλοξενούμενες με κοντινή προβολή της Καζαφέρη, εκμεταλλευόμενη το αμυντικό λάθος των αντιπάλων.
Καλή η διαιτησία του Ηλείου διαιτητή Γιώργου Μαρκαντωνάτου και των βοηθών του Ξυδούς και Κοιλιωμενιάτη, επίσης από την Ηλεία.

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Ανδρέας Γκούσκος): Παπαδάτου, Σπαθή Π., Σπαθή Ε. (60΄ Μπιάζη), Μένδου, Γρίβα, Καραμπίλα, Παράσχη, Καψάσκη (46΄ Τσουκαλά), Διαμαντοπούλου (85΄ Αγγελοπούλου), Βέρρα, Γιατρά.


Α.Ο. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Γιατράς): Ακτύπη, Παντή, Κωστή, Φάνι, Καπετάνι, Τζιάρου (82΄ Τουρίκη), Δασκαλάκη, Καζαφέρη, Θεοδώση, Τσιριγώτη, Κίτσου (70΄ Ζώκα).


Στα άλλα αποτελέσματα, είχαμε:
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-3 (Κέκερη, Γιάννου, Κουρκουζέλη)





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου