Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σπουδαία νίκη (5-1) επί του Βατανιακού – Χατ-τρικ ο Κορσιάνος

Την πρώτη τους εντός έδρας νίκη και δεύτερη συνεχόμενη, πέτυχαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της Κ-19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του Βατανιακού. Στην ομάδα Νέων του ΑΠΣ αγωνίστηκαν και οι Νικολόπουλος και Κωτάτης που έχουν αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα, δίνοντας άλλη «φρεσκάδα» και αγωνιστικότητα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο εύκολο 5-1.


Η καλή μέρα φάνηκε από το… 2ο  λεπτό με τον Κωτάτη να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ να ανοίγει το σκορ. Στο 16΄ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Αριστομενόπουλος με κεφαλιά «σημάδεψε» το δοκάρι. Στο 26΄ από κόρνερ του Κωτάτη, ο Κορσιάνος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Γκανάβα στο 48΄ αλλά από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 73΄ ο Κορσιάνος πάσαρε στον Ελέζι που με πλασέ πέτυχε το 3-1. Στο 89΄  ο Ελέζι πάσαρε στον Κορσιάνο κι αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο 4-1, και ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ-τρικ στο 90΄ με σουτ (5-1). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τοπαλίδη στο 76΄ με 2η κίτρινη κάρτα.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ηλείου διαιτητή Νίκου Σταυρόπουλου και των ζακυνθινών βοηθών του Μπέη και Ψάρρη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Τσιώτας, Ρουχίτσας, Παναγιωτόπουλος, Αριστομενόπουλος, Καψάσκης, Τζούμπας, Τσουράκης, Νικολόπουλος, Κωτάτης, Ελέζι, Κορσιάνος. Έπαιξαν και οι Γιακουμέλος Ν., Τσάβος και Γιακουμέλος Δ.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Γαβριηλίδης Θ., Χρηστίδης Σ., Ιωσιφίδης Αλ., Σάρο, Καρατάσιος, Αμανιάδης, Λάλας, Γκούτζας, Γκαβανάς, Χρυσόπουλος, Τοπαλίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου