Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Όλοι σήμερα στην Παναγούλα (15:00)

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο της ΑΓΕΖ για το σημερινό πολύ δύσκολο και συνάμα κρίσιμο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ, στο Κλειστό της Παναγούλας (15:00).
Το τεχνικό δίδυμο Ταυρόπουλος-Θεοδόσης δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και στο λίγο χρόνο που είχαν για να προετοιμάσουν την ομάδα, προσπάθησαν να περάσουν στους παίκτες την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα.

Σήμερα λοιπόν στις 3 το μεσημέρι θα πρέπει το Κλειστό της Παναγούλας να γεμίσει ασφυκτικά από τους φίλους της ομάδας και να την βοηθήσουν να φτάσει στη νίκη που τόσο την έχει ανάγκη στο κομβικό σημείο που βρίσκεται.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι θέμα διαχείρισης»
Καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του IONIAN CHANNEL, «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» ήταν την Δευτέρα το βράδυ ο προπονητής της ΑΓΕΖ, Περικλής Ταυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για την  έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Σπόρτιγκ.
Για την πορεία της ομάδας τόνισε: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας 4 παιχνίδια εκτός έδρας και δύο εντός, έχοντας κάνει το ρεπό μας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Κι αν δείτε τους αντιπάλους που έχουμε παίξει, τα τρία από τα τέσσερα ματς ήταν με τους 3 πρώτους. Πιστεύω ότι είναι θέμα διαχείρισης της κατάστασης από μένα και από τα παιδιά, αλλά κυρίως από μένα, γιατί πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει το κεφάλι».
Για το σημερινό ματς, δήλωσε: «Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Ο Σπόρτιγκ δεν έχει έμπειρους παίκτες, βασίζεται όμως περισσότερο στην ενέργεια. Και το μπάσκετ είναι άθλημα ψυχολογίας. Οι αντίπαλοι προέρχονται από 5 σερί νίκες και έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία. Νιώθουν νικητές. Πιστεύω να φτάσουμε κι εμείς γρήγορα σε αυτή τη θέση».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου