Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέφτει η αυλαία του 2013

Ολοκληρώνεται το διήμερο (πλην ενός αγώνα) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Α΄ κατηγορίας για το 2013 και συνάμα πέφτει η αυλαία του α΄ γύρου με την 11η αγωνιστική, από την οποία λείπει το μεγάλο παιχνίδι. Το μοναδικό παιχνίδι που πάει για το άλλο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, είναι αυτό μεταξύ του Ελατιακού και του Παναρτεμισιακού Α.Ο. Αναλυτικά:




Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Αγνοείται η… νίκη για τον Αετό Καλλιπάδου, που ενώ ξεκίνησε ελπιδοφόρα το πρωτάθλημα, πλέον έχει κολλήσει στους 12 βαθμούς και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση.
Από την άλλη, ο Α.Ο. Τσιλιβή χωρίς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, αφού το θέμα μπαράζ έχει χαθεί από νωρίς. Η πρόκριση στην επόμενη φάση για το θεσμό του κυπέλλου επί του Αστέρα Μαχαιράδου, σίγουρα δίνει άλλη ψυχολογία στην ομάδα του Πλάνου.
Ο Αετός βρίσκεται στην 8η θέση με 12β. και τέρματα 15-27. Ο Α.Ο. Τσιλιβή βρίσκεται στην 6η θέση με 16β. και τέρματα 18-16.  

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Εύκολο μεσημέρι αναμένεται να έχει η Θύελλα Αμπελοκήπων που υποδέχεται τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Αχιλλέα. Η Θύελλα βρίσκεται στην 2η θέση με 27β. και τέρματα 38-7 και ο Αχιλλέας στην 10η με 4β. και τέρματα 8-30.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Μπορεί το ηθικό να μην είναι ανεβασμένο στο στρατόπεδο του Μαχαιράδου, λόγω του αποκλεισμού στο κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη από τον Α.Ο. Τσιλιβή, όμως δεν φαίνεται να στραβοπατήσει απέναντι στον αδύναμο Απόλλωνα που φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1β. και τέρματα 8-45. Ο Αστέρας είναι στην 5η θέση με 17β. και τέρματα 20-19.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ – Α.Ε. ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου ο Α.Ο. Λεβάντε υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος που αθόρυβα έπιασε 3η θέση με 20β. και τέρματα 25-21. Ο Α.Ο. Λεβάντε που έχασε σημαντικούς βαθμούς, στο κυνήγι για τα μπαράζ, έπεσε στην 4η θέση με 19β. και τέρματα 26-10.


Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (11:30, Γήπεδο Μαχαιράδου)
«Μπέρδεμα» δημιουργήθηκε με το πού θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στη φυσική έδρα του Α.Ο. Ζακυνθιακού την Κυριακή, αγωνίζεται η πρώτη ομάδα του νησιού και η δεύτερη έδρα που έχουν δηλώσει οι πρωτοπόροι, το γήπεδο του Πλάνου, υπάρχουν το επόμενο τριήμερο εκδηλώσεις από την Ακαδημία του Τσιλιβή. Έτσι, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης, αποφάσισε (με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο σωματείων) το ματς να γίνει την Κυριακή το πρωί στις 11:30 και στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν αντέχει σε κριτική.
Ο Α.Ο. Ζακυνθιακός είναι στην 1η θέση με 30β. και τέρματα 59-8 και ο Α.Ο. Κατασταρίου στην 9η με 8β. και τέρματα 25-29.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου