Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέμα ρυθμού το ματς με Καλαμάτα»

Ένα σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι δίνει την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΓΕΖ στην Καλαμάτα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο του Νότου. Μοναδική απουσία για τους «ερυθρόλευκους» ο τραυματίας Γιώργος Ζάγκλας που έχασε και το ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο Κλειστό της Παναγούλας με το ηθικό των παικτών να είναι αρκετά ανεβασμένο μετά τις δύο συνεχόμενες, εντός έδρας, νίκες επί Σπόρτιγκ και Νίκη Αμαρουσίου  και μάλιστα η φοβερή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι και  το σκορ (85-52) που έκανε αίσθηση στον μπασκετικό κόσμο.

Δηλώσεις στην «ΗΜΕΡΑ», σχετικά με το ματς της Κυριακής, έκανε ο προπονητής της ΑΓΕΖ, Περικλής Ταυρόπουλος. Ο κ. Ταυρόπουλος τόνισε: «Η Καλαμάτα είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και ανα δείτε τα αποτελέσματα όταν χάνει, αυτό γίνεται με μικρή διαφορά. Είναι ξέρετε θέμα ρυθμού. Αν μπορέσουμε να τους «εγκλωβίσουμε» πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως οικογένεια και με συνέπεια και δουλειά θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Η αποστολή της ΑΓΕΖ θα αναχωρήσει αύριο και θα καταλύσει στην Μεσσήνη, όπου και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς της Κυριακής που ξεκινάει στις 13:30 και το σφυρίζουν οι Σιώκας-Στρέμπας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπονίκος, Χαϊκάλης, Ακτύπης, Κοτσέτας, Νικολόπουλος, Σκούφης, Πόπιβτσακ, Καρακωνσταντάκης, Βαρβαρίγος, Τζινόπουλος και Χαλβατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου