Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έφυγε σήμερα για Αιγίνιο!

Ολοκληρώθηκε σήμερα (σε ζακυνθινό έδαφος) η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής στο Αιγίνιο, με τον τοπικό Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και με «ζωντανή» κάλυψη από τον OTE TV Sport 4, στις 15:00.
Η αποστολή αναχώρησε σήμερα με το τελευταίο δρομολόγιο, όπου θα καταλύσει κοντά στο Αιγίνιο  και συγκεκριμένα στον Πλαταμώνα, με τον Ιταλό προπονητή Τζανλούκα Κολονέλο να θέλει τους παίκτες του απομονωμένους, έχοντας το μυαλό τους στο παιχνίδι και ξεκούραστους, σε σχέση με άλλα ματς όπου η ομάδα ταξίδευε 12 με 13 ώρες, παραμονή του αγώνα. Έτσι, οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν δύο «γεμάτες» μέρες να δουλέψουν πάνω στο συγκεκριμένο ματς, τηρώντας ευλαβικά τη… συνταγή της Δράμας!

Ο Τζανλούκα Κολονέλο δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κώστα Οικονόμου και Νταμιάν Σολφερίνο (και τραυματίας), καθώς και τον τραυματία Παύλο Κυριακίδη που θα μπει σε φουλ ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχει ο τερματοφύλακας Όντο, αλλά ακολούθησε την αποστολή.

Άπαντες παρόντες στον Αιγινιακό
Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα καλείται να διαχειριστεί ο Αιγινιακός και να επιστρέψει στις νίκες την ερχόμενη Παρασκευή με τη Ζάκυνθο στο Αιγίνιο. Πολυτέλεια για ξεκούραση δεν υπάρχει, λόγω ότι δεν υπάρχουν πολλές ημέρες και το θετικό για τον Κώστα Νικολαΐδη είναι πως άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο Μαρσέλο Πέντα έχει αποθεραπευτεί και χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και ασκήσεις για την βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς. (πηγή: flnews.gr)

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή το πρωί (11:00) στη Νίκη Βόλου
Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστική συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Νέων της Football League, με την ομάδα της Ζακύνθου να αγωνίζονται στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κερασιάς, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Η βαθμολογία στο βόρειο όμιλο έχει ως εξής: 1. Αιγινιακός 13, 2. Κέρκυρα 12, 3. Απόλλων Καλαμαριάς 12, 4. Ηρακλής 11, 5. Αναγέννηση Καρδίτσας 11, 6. Καβάλα 11, 7. Ζάκυνθος 10, 8. Εθνικός Γαζώρου 9, 9. Τίρναβος 9, 10. Δόξα Δράμας 8, 11. Νίκη Βόλου 3, 12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 2, 13. Πιερικός 1, 14. Βατανιακός 0.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 14/12
11.30: (Δημ. Γήπεδο Καλαμαριάς) Απόλλων Καλαμαριάς - Κέρκυρα
11.00: (Δημ. Γήπεδο Κατάχα) Αιγινιακός - Τίρναβος
14.00: (Δημ. Γήπεδο Βατάν) Βατανιακός - Καβάλα
14.00: (Ιδιόκτητο γήπεδο Μίκρας) Ηρακλής - Δόξα Δράμας

Κυριακή 15/12
11.00: (Γήπεδο Κρανέας) Αναγ. Καρδίτσας - Πιερικός
11.00: (Γήπεδο Παλαιοφύτου) Αναγ. Γιαννιτσών - Εθνικός Γαζώρου
11.00: (Γήπεδο Κερασιάς) Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου