Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Εύκολα στην επόμενη φάση η Θύελλα

Φάση από το σημερινό παιχνίδι με πρωταγωνιστές
τους Π. Κλάδη και Σωκ. Διαμαντή
Χωρίς να… «φορτσάρει» ιδιαίτερα η Θύελλα Αμπελοκήπων επικράτησε χθες το μεσημέρι με 6-0 του Παναρκαδικού, στο γήπεδο του Αγγερικού. Χρειάστηκαν βέβαια 37΄ λεπτά για να ανοίξουν το σκορ οι κάτοχοι του περσινού τροπαίου (και μάλιστα με αυτογκόλ) αλλά από κει και πέρα ήταν ασταμάτητοι και κυρίως στην επανάληψη που πέτυχαν τα 4 από τα 6 τέρματα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Πέτρο Κλάδη, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
18΄ Ο Π. Κλάδης έφυγε στην κόντρα και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα αδύναμο σουτ για να μπλοκάρει εύκολα ο Λ. Διαμαντής.
24΄ Πάσα του Σωκ. Διαμαντή στον Γιάννη Κομιώτη, αυτός θα κάνει το σουτ στη κίνηση, αλλά ο Αβούρης με υπερένταση θα μπλοκάρει την μπάλα.
34΄ Δυνατό, διαγώνιο, σουτ του Γιάννη Κομιώτη, ο Αβούρης εντυπωσιακά θα διώξει.
37΄ ΓΚΟΛ: Ο Σπ. Μαρίνος θα πασάρει στον Γιάννη Κομιώτη που θα βγάλει τη συρτή σέντρα από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Χρ. Δημητρίου στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
43΄ ΓΚΟΛ: Πάσα του Κακολύρη σε Γιάννη Κομιώτη που θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Αβούρη και 0-2.
44΄ Δυνατό σουτ του Κακολύρη και πάλι ο Αβούρης με εντυπωσιακό τρόπο θα διώξει σε κόρνερ.
47΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Θύελλα. Ο Κακολύρης θα επιχειρήσει το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
51΄ Ωραία πάσα του Αγ. Γιατρά που θα βγάλει μόνο του τον Π. Κλάδη που θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Λ. Διαμαντή, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
54΄ Διπλή απόκρουση του Αβούρη σε ισάριθμα σουτ εξ επαφής του Γιάννη Κομιώτη.
61΄ ΓΚΟΛ: Σύγχυση στην άμυνα του Παναρκαδικού και ο Σπ. Μαρίνος με προβολή θα πετύχει το 0-3.
67΄ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Γιάννη Κομιώτη ο Μπουζιάνος με προβολή θα πετύχει το 0-4.
77΄ Πάσα του Γιάννη Μαρίνου στον Κόκα που θα κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Αβούρης και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο θα αποκρούσει.
78΄ Ο Αλ. Κομιώτης θα βγάλει ασίστ στον Μαρούδα που θα πλασάρει μόλις άουτ.
79΄ ΓΚΟΛ: Ο Κακολύρης, εντός περιοχής, θα πλασάρει και θα σημειώσει το 0-5.
84΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Παναρκαδικό. Ο Πέτρος Κλάδης θα κάνει το ψιλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
85΄ ΓΚΟΛ: Ο Μαρούδας θα πασάρει για τον Γιάννη Μαρίνο που μεπλασέ θα κάνει το τελικό 0-6.
90΄ Φοβερό σουτ από 35μ. του Αλ. Κομιώτη, ο Αβούρης με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.
Καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Κοριανίτη και Παπαδάτου.
Προπονητής για τη Θύελλα ήταν ο Νίκος Βεντουρής, αλλά λόγω τιμωρίας του (όταν ήταν στον πάγκο του Παναρτεμισιακού Α.Ο.) έδινε οδηγίες εκτός γηπέδου.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Δήμος Αγγελάκης): Αβούρης, Αρτούρ, Φαραός Κ., Τσαγκαρόπουλος, Κλάδης Ν., Ντάλλα (70΄ Ντάνος), Κλάδης Π., Γιατράς Αγ., Ψάρρης (83΄ Βρυώνης), Καλημέρης (39΄ λ. τρ.  Βούρτσης), Δημητρίου Χρυσοβ.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Διαμαντής Λ., Σοφός Δ., Χριστοδουλόπουλος (66΄ Μαρίνος Ι.), Κομιώτης Αλ., Κόκας, Μπουζιάνος (79΄ Σοφός Ι., Μαρίνος Σπ. (63΄ Ματαράγκας), Κομιώτης Ι., Μαρούδας, Διαμαντής Σωκ., Κακολύρης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου