Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Το αυριανό πρόγραμμα

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τρία παιχνίδια στην Α΄ Κατηγορία και 2 στην Β΄. Ο Α.Ο. Ζακυνθιακός επικράτησε δύσκολα 2-0 του καλού Α.Ο. Λεβάντε με νέο τραυματισμό για τους γηπεδούχους (Μπάμπης Μάργαρης). Η είδηση είναι ότι δεν σκόραρε ο Μαλαφούρης!. Αναλυτικά:






ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΤΣΙΛΙΒΗ   1-2
Μπορεί ο Αχιλλέας να είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως δυσκόλεψε πάρα πολύ τον Α.Ο. Τσιλιβή που επικράτησε τελικά με 2-1, στο Ενωσιακό γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι από το 3ο  κιόλας λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλαρινού. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τρουπιώτη πίεσαν για να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν στο 23΄ με τον Προκόπη. Στην επανάληψη και στο 53΄ ο Κώστας Μπιάζης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-2.
Οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 71΄ αλλά στη σέντρα  σουτ του Μηνά Στραβοπόδη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Φεράτι. 
Διαιτητής ήταν ο Μποζίκης και βοηθοί οι Στραβοπόδης, Κακολύρης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Αποστόλης Τζαμαλής): Σιούκας, Γκούσκος, Ελέζι, Μαρίνος Σπ. (60΄ Τσάκουλης), Καλογερόπουλος, Λαγοπόδης, Στραβοπόδης, Τσιριγώτης (87΄ Κατσαρής), Πλαρινός, Γιαβάνη (60΄ Παπαδάτος), Τζαβαλάς.


ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Φεράτι, Τσιόλης, Μπιάζης, Κλάδης Αγ., Παπαδόπουλος, Πέττας (65΄ Κρεζίας), Μπάστας Αν., Παντελέων, Προκόπης, Γιακουμέλος Π., Σάλα Ι. (90΄ Γιατράς).



ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ  2-0
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, όπου ο Α.Ο. Ζακυνθιακός επικράτησε δύσκολα  2-0 του Α.Ο. Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτα 45 λεπτά, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν τελειώματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο 18΄ η μοίρα ξαναχτύπησε τους πρωτοπόρους, που σε μία ανύποπτη φάση έβγαλε τον ώμο του ο Μπάμπης Μάργαρης! Ευτυχώς, παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και ορθοπεδικός, Λεωνίδας Μαλιούφας που τον έβαλε στη θέση του. Κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Ορέστης Κόλα, ο οποίος ήταν καταπληκτικός, πιάνοντας και πέναλτι στο 0-0 του Αντωνόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι… «λύγισαν» μετά το 70΄ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λογοθέτης και δέχτηκαν μέσα σε ένα λεπτό τα δύο γκολ της αναμέτρησης (75΄& 76΄). Και φυσικά η είδηση που βγαίνει από το ματς είναι ότι δεν σκοράρει για πρώτη φορά φέτος ο Διονύσης Μαλαφούρης!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
8΄ Πάσα του Κίτου στον Βοζαΐτη που θα βγάλει τη σέντρα-σουτ, μνε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
18΄ Ο Αντωνόπουλος θα κάνει το δυνατό σουτ, από περίπου 30 μέτρα, με τον Μάργαρη να διώχνει σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία. Στην φάση αυτή βγάζει τον ώμο του και αποχωρεί από το παιχνίδι.
31΄ Ωραία κάθετη πάσα του Σούρμπη για τον Καραμαλίκη, ο τελευταίος θα κάνει το σουτ με τον Αυγουστίνο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
40΄ Δυνατό σουτ του Καραμαλίκη (εκτός περιοχής), η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
43΄ Από καλή θέση ο Μαλαφούρης (εντός περιοχής) θα σουτάρει άουτ.
54΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Λεβάντε. Ο Τζιαφέρης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Θεοδόση και θα κερδίσει πέναλτι. Θα το εκτελέσει ο Αντωνόπουλος και θα διώξει σε κόρνερ ο Κόλα!
58΄ Ωραία σέντρα του Καραμαλίκη, ο Μαλαφούρης θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
63΄ Σέντρα Αντωνόπουλου, ο Καφούσιας θα πιάσει την κεφαλιά και ο Κόλα υθα διώξει με τα πόδια.
67΄ Ο Πέττας στην περιοχή θα κάνει την προβολή και ο Αυγουστίνος θα μπλοκάρει΄
74΄ ΑΠΟΒΟΛΗ για τον Λεβάντε. Λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής του Λεβάντε, ο Λογοθέτης ως τελευταίος παίκτης θα ανατρέψει τον Καραμαλίκη και θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Αδαμόπουλου.
75΄ ΓΚΟΛ: Το φάουλ θα εκτελέσει ο Καραμαλίκης και θα ανοίξει το σκορ.
76΄ ΓΚΟΛ: Μπάσιμο από δεξιά του Μαλλιά και με πλασέ θα πετύχει το 2-0.
79΄ Δυνατό σουτ του Λιβέρη, ο Αυγουστίνος με δυσκολία θα διώξει σε κόρνερ.
83΄ Ασίστ του Καραμαλίκη για τον Μαλαφούρη κι αυτός αμαρκάριστος… «καταφέρνει» να χάσει ένα εύκολο γκολ.
84΄ Ο Σταμίρης εκτελεί το κόρνερ, ο Πάγια θα πιάσει την κεφαλιά και πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Καραμαλίκης.
88΄ Ο Σούρμπης θα περάσει 2-3 αντιπάλους αλλά θα καθυστερήσει να σουτάρει και θα διώξουν οι αμυντικοί.
90΄ + 2΄ Από καλή θέση στην περιοχή ο Πλέσσας θα πιάσει το διαγώνιο σουτ και ο Κόλα με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει την μπάλα.

Καλή η διαιτησία του Αδαμόπουλου και των βοηθών του Πέττα και Ψάρρη.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Μάργαρης (24΄ λ.τρ. Λένος), Φυτόπουλος, Θεοδόσης, Κίτος, Κόλα, Σούρμπης, Λιβέρης, Βοζαΐτης (68΄ Μαλλιάς), Μαλαφούρης, Καραμαλίκης, Πέττας (82΄ Κουρούμαλος)

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Αυγουστίνος, Πολίτης, Πλέσσας, Λογοθέτης, Πάγια, Σταμίρης, Κουσίδης, Τζιαφέρης Κ. (73΄ Μυλωνάς), Αντωνόπουλος (79΄ Σκέμπη), Σαργκάνης, Καφούσιας (82΄ Αλεξανδρίδης)


Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ    3-5
Ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Αγγερικού, το Σάββατο το μεσημέρι. Καταστάρι και Μαχαιράδο, εκτός από τα 8 συνολικά τέρματα που πέτυχαν (3-5), έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα το ματς αυτό συγκαταλέγεται μέσα στα πέντε καλύτερα των μέχρι τώρα αγωνιστικών.
Οι παίκτες του Σταύρου Σκιαδόπουλου, μόλις στο 6΄, άνοιξαν το… χορό των γκολ, με κεφαλιά του Κουτσουπιά. Μάλιστα στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. ΟΙ φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 23΄ με προβολή του Κωστή, από σέντρα του Κακολύρη. Στο 27΄ ο Κωστής θα εκτελέσει το φάουλ και στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Βάλβης και θα την στείλει στα δίχτυα (1-2). Το ημίχρονο θα τελειώσει με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (2-2), αφού στο 32΄ και πάλι ο Κουτσουπιάς με γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και στο 49΄ ο Βάλβης με σέντρα… διαβήτης θα βρει τον Στ. Κυβετό κι αυτός με σουτ θα πετύχει το 2-3. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι (χέρι του Ζαχ. Τόδρη) και ο Στήθος πετυχαίνει το 3-3.
Στο 56΄ οι γηπεδούχοι θα χάσουν τον τερματοφύλακά τους Γιακουμέλο, που θα αποβληθεί με 2η  κίτρινη κάρτα. Στο 59΄ ο Χαρ. Αντίοχος με ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα πετύχει το 3-4. Τελικά οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και 5ο  γκολ με τον Κ.  Κακολύρη.
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μπέης και βοηθοί του οι Κωστάκης και Μπάστας.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος Σπ., Κουτσουπιάς, Βιλλιάρδος Ν., Παππά, Στήθος (70′ Πλαρινός), Βαλτάς, Τάσιος, Θεοδώσης, Βούτος Σπ. (75′ Πατρινός), Βούτος Δ. (56′ Βρυώνης), Βυθούλκας Δημ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος Σπ., Αντίοχος Χ., Βάλβης, Κωστής Αγ., Τόδρη Ζ. (85′ Αντίοχος Χ.), Τόδρη Ηλ., Παπαδάτος Μπουλούκος (64′ Παπαδάτος Ανδρ.), Παππάς (90′ Κυβετός Δημ.), Κακολύρης Κ., Σέλληνας, Κυβετός Στ.



Φάση από το σημερινό ματς, Α.Ο. Κατασταρίου-Αστέρας Μαχαιράδου  3-5



Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΟ  ΑΡΓΑΣΙΟΥ  -  ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ  3-6

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ - ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ  2-1
    


ΚΥΡΙΑΚΗ    15/12/2013
ΑΓ  ΛΕΩΝ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ    ΓΗΠ: ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ  ΩΡΑ: 15.00
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΝΟΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ  Γ

ΑΠΟΛΛΩΝ  -  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  ΓΗΠ: ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΩΡΑ: 15.00
ΜΠΟΖΙΚΗΣ - ΚΩΣΤΗΣ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. - ΚΑΛΙΠΑΔΟ  ΓΗΠ: ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  ΩΡΑ : 15.00
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΜΑΤΣΑΣ


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ   ΓΗΠ: ΑΓ  ΛΕΟΝΤΑ  ΩΡΑ: 11.30
ΠΕΤΤΑΣ - ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ  Γ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΕΙΡΑΤΗΣ    ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ    ΩΡΑ : 11.30
ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΨΑΡΡΗΣ - ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ

ΒΟΥΓΙΑΤΟ - Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ΓΗΠ: ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ   ΩΡΑ : 11.30
ΚΩΣΤΗΣ - ΠΛΕΣΣΑΣ - ΓΚΟΥΣΚΟΣ

ΑΛΙΚΑΝΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ   ΓΗΠ: ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ  ΩΡΑ: 12.00
ΜΠΑΣΤΑΣ - ΚΛΑΔΗΣ - ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ  16/12/20013
ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ - ΠΛΑΝΟΣ
ΜΠΕΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ



Απαρηγόρητος ο Μπάμπης Μάργαρης αποχωρεί συνοδευόμενος από τον Διαμαντή Χαρακτινό

Ο Καραμαλίκης μόλις έχει πετύχει το 1-0 και τρέχει να το αφιερώσει στον άτυχο, Μπάμπη Μάργαρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου