Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑΣ: «Διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα μας»

Ο αμυντικός της Ζακύνθου Λάζαρος Φωτιάς μίλησε στον ARENA FM για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το οποίο η ομάδα θέλει να κρατήσει το αήττητο της έδρας της αλλά και την ευχάριστη έκπληξη της ομάδας του στην φετινή Football League.


Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Μέσα στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικές νίκες και παρουσιάσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο κόσμος μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν κοντά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας και θα το κάνουμε και με τον Ηρακλή».
Για τον Ηρακλή: «Έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία. Θα έρθει, σίγουρα, εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να σπάσουμε το σερί του Ηρακλή και να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας».

Για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με άσχημα αποτελέσματα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο με τον ερχομό του Όγιος και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, πρέπει να παλέψεις το κάθε παιχνίδι για να πάρεις τους τρεις βαθμούς».

Πηγή:  skygoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου