Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΖΑΟ – ΒΟΛΕΪ: Δουλεύει καλά τις υποδομές

Με σπουδαίες νίκες σε Κορασίδες και Παγκορασίδες, έκλεισε το 2013 για τον Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο, αφού τα τμήματα Γυναικών και Ανδρών για μία ακόμα αγωνιστική αναβλήθηκαν τα πρωταθλήματά τους.
Το προηγούμενο Σάββατο 21 δεκεμβρίου τα δύο τμήματα του Ομίλου ταξίδεψαν στην όμορφη Κυπαρισσία, όπου αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του ΔΙΩΝ. Εκτός από τον προπονητή Γρηγόρη Αβτζή, αρχηγός αποστολής ήταν ο Έφορος, Παύλος Σπίνος.
Η φιλοξενία του γηπεδούχου σωματείου ήταν άψογη και ιδιαίτερα της Προέδρου και Ιατρού στο επάγγελμα, Σοφίας Πανοπούλου. Αναλυτικά τα παιχνίδια:


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΔΙΩΝ – Ζ.Α.Ο.  0-3
Αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ και στα τρία σετ (και ιδιαίτερα στα δύο τελευταία) οι Κορασίδες της ζακυνθινής αποστολής δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη, με τα σετ να είναι 19-25, 14-25 και 9-25. Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι απουσίαζε η Ζαφείρη, ενώ πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι η ομάδα μας είχε ηττηθεί!
ΖΑΟ (Γρηγόρης Αβτζής): Καλογέρη, Μεχτερίδη, Βυθούλκα, Αβτζή, Γκαμπή, Τσιροπούλου, Σπίνου, Κολοκοτσά, Θεοδώση, Παλλαδινού.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΔΙΩΝ – Ζ.Α.Ο.  0-3
Εξίσου καλές ήταν και οι Παγκορασίδες του Ζ.Α.Ο. που μόνο στο 3ο σετ δυσκολεύτηκαν (25-27). Επικράτησαν και αυτές με 3-0 σετ (9-25, 17-25, 25-27) και έτσι θα κάνουν χαρούμενες γιορτές!
Ζ.Α.Ο. (Γρηγόρης Αβτζής): Γκαμπή, Τσιροπούλου, Σπίνου, Κολοκοτσά, Παλλαδινού, Θεοδώση.
Τα δύο παραπάνω αποτελέσματα, δείχνουν περίτρανα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ομίλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου