Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2013 και του α΄ γύρου, δίνει την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) η Ζάκυνθος, υποδεχόμενη τον ιστορικό Ηρακλή. Η ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη, για δύο λόγους. Πρώτον, για να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και δεύτερον να διατηρήσει το αήττητο της έδρας που είναι το μεγάλο «όπλο» της φετινής, καταπληκτικής πορείας των «κυανοκίτρινων».
Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο τραυματίας Νταμιάν Σολφερίνο και ο Παύλος Κυριακίδης που τελικά δεν είναι έτοιμος και δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή. Από την άλλη, επιστρέφει από τιμωρία ο αρχηγός και ο κινητήριος μοχλός στη μεσαία γραμμή, Κώστας Οικονόμου, που έξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας (την άλλη θα εκτίσει στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.

Σημαντική προβλέπεται να είναι και αυτή την Κυριακή η βοήθεια του κόσμου, που σε όλα τα ματς της ομάδας είναι στην κυριολεξία ο 12ος παίκτης και βοηθά στη ψυχολογία των παικτών, με τις ιαχές τους. Φυσικά, σε αυτό βοηθά και η παρουσία των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» που γύρισαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Από σήμερα στο νησί η αποστολή του Γηραιού!
Από σήμερα βρίσκεται στη Ζάκυνθο η 20μελής αποστολή του Ηρακλή, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα. Η αποστολή έφτασε με το δρομολόγιο των 16:30 από Κυλλήνη και στις 19:00 θα έκανε προπόνηση στο γήπεδο του Αγγερικού, όπου διαθέτει προβολείς. Στον Αγγερικό θα προπονηθεί και το Σάββατο το μεσημέρι, όπου και θα κλείσει την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς του Δημοτικού Σταδίου.
Στα πλάνα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν μετέχουν οι τραυματίες Γιάρολιμ και Λίμα, καθώς επίσης και οι Κολίτσι και Χιονίδης για αγωνιστικούς λόγους. Αντίθετα, ο Σαββίδης ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του και είναι εκ νέου διαθέσιμος.
Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι Κηπουρός, Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Παπαστεριανός, Σιατραβάνης, Κοντέων, Σαββίδης, Σαράφογλου, Τάι, Ζάχορα, Αποστολίδης, Ονουάτσι, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Ματσούκας, Μπάμπα, Κοντοδήμος, Τσιλιανίδης, Κραγιόπουλος, Παληγεώργος.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων
Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται τα… «μαγικά» χαρτάκια του κυριακάτικου αγώνα και όσοι δεν τα έχουν προμηθευτεί ακόμα, μπορούν να το πράξουν, πηγαίνοντας στα εξής σημεία προπώλησης: Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» και «ΚΟΚΟΡΑΣ», στην ΚΡΕΠΕΡΙ «LOCOS» και στο ΚΑΦΕ «STRADA Coffee & Snacks». Τα εισιτήρια στα παραπάνω σημεία πωλούνται με 10€, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με 15€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου