Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χριστουγεννιάτικη άδεια για τις εξαιρετικές εμφανίσεις

Η καλή απόδοση στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή, είχε ως επιβράβευση του Ιταλού προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο προς τους παίκτες του πενθήμερη άδεια, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.
Μάλιστα, οι περισσότεροι… «ξένοι» έφυγαν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ οι υπόλοιποι αναχώρησαν χθες, με προορισμό τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Ο Κολονέλο αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου αποχώρησε, σχεδόν… τρέχοντας, για να προλάβει το αεροπλάνο και να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα κοντά στην οικογένειά του.

Στη Ζάκυνθο, εκτός από τους ντόπιους παίκτες (Βυθούλκα, Πέττα και Λειβαδιώτη) θα μείνουν και οι Λατινοαμερικάνοι, οι οποίοι η μεγάλη απόσταση και το… δαπανηρό εισιτήριο, δεν τους επιτρέπει να βρεθούν κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η επιστροφή τους στις προπονήσεις, ενόψει της πρεμιέρας του β΄ γύρου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο νησί, έχει δρομολογηθεί για το ερχόμενο Σάββατο και μάλιστα με διπλή προπόνηση.

Με τη… γλώσσα των αριθμών
Με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος του Βορείου Ομίλου, με τη Ζάκυνθο να βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς και τέρματα 12 υπέρ και 17 κατά. Οι 19 βαθμοί έχουν προέλθει από 6 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ οι ομάδα έχει και 6 ήττες.
Στην έδρα της η Ζάκυνθος έδωσε 6 αγώνες εκ των οποίων αριθμεί 5 νίκες και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα: Με Καβάλα 1-0, με Πιερικό 2-1, με Βατανιακό 2-0, με Τύρναβο 3-0, με Απόλλωνα Καλαμαριάς 3-0 και προχθές με Ηρακλή 0-0.
Συνολικά, στα εντός έδρας έχει πετύχει 11 γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα (αυτό με τον Πιερικό). Στο μοναδικό ματς που δεν πέτυχε γκολ στην έδρα της, είναι αυτό με τον Ηρακλή.
Στα εκτός έδρας ματς, η ομάδα… αλλάζει πρόσωπο. Συγκεκριμένα, από τα 7 παιχνίδια έχει πετύχει μόνο μία νίκη (στη Δράμα) και έχει 6 ήττες.
Συγκεκριμένα: Με Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, με Εθνικό Γαζώρου 3-0, με Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0, με Νίκη Βόλου 5-0, με Δόξα Δράμας 0-1, με Κέρκυρα 1-0 και με Αιγινιακό 3-0.

Αν εξαιρέσουμε τη νίκη με 1-0 μέσα στη Δράμα, η Ζάκυνθος στα υπόλοιπα ματς δεν έχει πετύχει γκολ εκτός έδρας, ενώ έχει δεχτεί 16!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου