Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Έσκασε» η έκπληξη στο Ενωσιακό γήπεδο


«Τσίμπησε» τον βαθμό πριν από λίγο η ομάδα του Ελατιακού από τον Παναρτεμισιακό Α.Ο., με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από δύο γκολ, έκαστη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 2-0, αλλά από κει και πέρα ίσως να πίστεψαν ότι είχαν πάρει το «τρίποντο» με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν να ισοφαρίσουν, ενώ έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 0-0.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
5΄ ΔΟΚΑΡΙ  για τους γηπεδούχους. Ο Χασαλεύρης θα πιάσει το σουτ, εκτός περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κυπριώτη.
18 ΓΚΟΛ: Ο Φραγκογιάννης θα εκτελέσει φάουλ, η άμυνα του Παναρτεμισιακού θα αδρανήσει και ο Χασαλεύρης με σουτ εντός περιοχής θα κάνει το 1-0.
20΄ Σουτ του Χασαλεύρη, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυπριώτη.
21΄ Ο Ραυτόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ, ο Κλαυδιανός αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι θα κάνει το σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συνετού.
25΄ Μπάσιμο στην περιοχή του Ελατιακού από τον Κορφιάτη το σουτ που θα επιχειρήσει η μπάλα θα περάσει άουτ.
31΄ Ο Κορφιάτης θα βρει στην αντίπαλη περιοχή τον Κλαυδιανό, ο οποίος θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
55΄ Ο Τσαγκαρουσιάνος θα βγάλει τη σέντρα για τον Ραυτόπουλο που θα κάνει το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συνετού.
60΄ ΓΚΟΛ: Παράλληλη σέντρα του Θεοδώση Λάμπρου για τον Χασαλεύρη, αυτός μόνος του με το τέρμα θα… «σημαδέψει» το δεξί δοκάρι, με την μπάλα να χτυπάει στο σώμα του Καπετάνη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
62΄ Ο Λιβέρης θα βγάλει από αριστερά τη σέντρα, όμως ο Κλαυδιανός από καλή θέση στη μικρή περιοχή δεν θα βρει την μπάλα.
67΄ ΓΚΟΛ: Ωραία πάσα του Ραυτόπουλου για τον Κορφιάτη που με πλασέ θα μειώσει σε 2-1.
85΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ζούγρα για τον Ραυτόπουλο που θα κάνει το σουτ από πλάγια θέση με τον Φραγκογιάννη να διώχνει πάνω στη γραμμή, αλλά η μπάλα θα φτάσει και πάλι στον Ραυτόπουλο που αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει.
Καλή η διαιτησία του Δημήτρη Κωστάκη και των βοηθών του Στραβοπόδη και Μάτσα.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Συνετός, Στήθος, Φραγκογιάννης, Στραβοπόδης, Μάνδηλας, Θεοδώσης Φ., Θεοδώσης Ν., Τσουκαλάς Διον. (88΄ Θεοδώσης Π.), Θεοδώσης Αν. (70΄ Τσουκαλάς Αλ.), Τσουκαλάς Μ., Χασαλεύρης.


ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Π. Ραυτόπουλος – Ν. Κλάδης): Κυπριώτης, Κλάδης Β. (46΄ Ζούγρας), Κορφιάτης, Κλάδης Ν., Καπετάνης, Λιβέρης, Μπράτης, Θέμελης, Φαραός (37΄ Τσαγκαρουσιάνος), Κλαυδιανός, Ραυτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου