Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Ματσάρες σε Αγγερικό & Μαχαιράδο – Ποιοι πέρασαν

Ο Κονίδης και οι συμπαίκτες του
πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια της β΄ φάσης του κυπέλλου. Στον Αγγερικό, ο Α.Ο. Αλυκανάς «πέταξε» έξω από το κύπελλο τον Α.Ο. Κατασταρίου, επικρατώντας με 4-3. Ο Α.Ο. Τσιλιβή με ανατροπή στο σκορ κέρδισε στον Πλάνο τον Αστέρα Μαχαιράδου με 2-1 και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός νίκησε εύκολα τον Α.Ο. Αργασίου με 5-1 στο Ρόιδο. Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. από τον Α.Ο. Λεβάντε. Αναλυτικά:


Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  2-1
(68΄ Μπάστας Αν., 82΄ Προκόπης / 33΄ Κακολύρης Κ.)

Διαιτητής ήταν ο Λιβέρης και βοηθοί του οι Τρομπούκης, Στραβοπόδης.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Φεράτι, Τσιόλης, Μπιάζης, Κλάδης Αγ., Μετζαλίρας, Πέττας (46′ Καλογέρης), Μπάστας Αν., Παντελέων (90+Παπαδόπουλος), Προκόπης Αγ., Γιακουμέλος Π., Σάλα Ι. (88′ Κρεζίας).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος Σπ., Παπαδάτος Ι., Βάλβης, Κωστής, Γούλιαρης (81′ Παπαδάτος Ανδρ.), Τόδρη Ζ., Αντίοχος Ι., Παππάς, Κακολύρης, Σέλληνας, Κυβετός Στ.



Α.Ο.ΑΡΓΑΣΙΟΥ – Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ     1-5
(Καραμαλίκης (2), Μαλλιάς, Βοζαΐτης, Κουρούμαλος / Μουζάκης Λ.)
Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μπάστας με βοηθούς τους Παπαδάτο, Κωστή.

ΑΡΓΑΣΙ (Μάκης Κουρούμαλος): Καμπιώτης, Λάμπος, Πάκος (46′ Κοτσώνης Ι.), Χαρίσης Σ., Σούλης, Ακτύπης (70′ Μέτα), Κουρούμαλος Δ., Μπάχος, Κουρούμαλος Π., Μουζάκης Λ., Κουρούμαλος Ανδρ. (59′ Κουρούμαλος Δ.)


ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Κλάδης, Λένο, Λάππος, Λιβέρης, Καραμαλίκης, Θεοδώσης (46′ Σούρμπης), Βοζαΐτης, Μαλλιάς, Κουρούμαλος, Κόλα, Μαλαφούρης (46′ Πέττας).


Ο Νίκος Κορφιάτης πήγε την ομάδα του στους "8"




ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΕΣ  3-2 (1-1 κ.α.)
Ματσάρα έγινε στο γήπεδο του Μαχαιράδου με τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. και τον Α.Ο. Λεβάντε να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο ένας γέλασε στο τέλος και αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι, αφού επικράτησαν στην παράταση 3-1. Και οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες! Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο 45λεπτο.
Συγκεκριμένα, στο 11΄ ο πρώην παίκτης των Λαγκαδακίων, Άλκης Αλεξανδρίδης έβγαλε από τα δεξιά μία πολύ δύσκολη παράλληλη με το τέρμα σέντρα, με τους αμυντικούς να αδρανούν και ο έμπειρος Δρόσος στο δεύτερο δοκάρι με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν καλές ευκαιρίες με τους Λιβέρη (18΄), Βαρβαρίγο (35΄) και Κορφιάτη (38΄). Τελικά το γκολ ήρθε στο 41΄ με τον Τάρε να εκτελεί κόρνερ και ο Καπετάνης με καρφωτή κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσα.
Στο 44΄ ο Δρόσος είχε ένα σουτ από τα 35 μέτρα, με τον Κυπριώτη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης, όμως αυτό δεν ήρθε. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η  κίτρινη του Βαρβαρίγου.
Στην παράταση, έγιναν όλα. Στο 96΄ αποβολή και για τον Λεβάντε, με τον Τσαντούλη να αντικρίζει την 2η  κίτρινη κάρτα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κορφιάτης με σουτ πετυχαίνει το 2-1 σε τρελά πανηγύρια!
Στο 101΄ ο Αυγουστίνος ανατρέπει στην περιοχή τον Κορφιάτη και ο διαιτητής Μπέης σφυρίζει πέναλτι και αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Λεβάντε. Ο Κορφιάτης εκτελεί το πέναλτι και 3-1. Στο 108΄ ο Δρόσος εκτελεί φάουλ με τον Κυπριώτη να μην μπορεί να διώξει και ο Πλέσσας με κοντινή προβολή σημειώνει το τελικό 3-2. Πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με 2η  κίτρινη κάρτα και ο Τάρε.
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μπέης, με βοηθούς τους Μποζίκη και Μάτσα.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Ραυτόπουλος – Κλάδης): Κυπριώτης, Τάρε, Βαρβαρίγος, Φετσάνης, Κορφιάτης (116΄ Φαραός), Κλάδης, Καπετάνης, Ζούγρας, Λιβέρης (68΄ Θέμελης), Μπράτης, Αρβανιτάκης.


Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Αυγουστίνος, Πολίτης, Κουσίδης, Πάγια (80΄Τζιαφέρης), Πλέσσας, Σταμίρης (66΄ Καφούσιας), Σαργκάνης (71΄ Ρένεσης), Αντωνόπουλος, Τσαντούλης, Αλεξανδρίδης, Δρόσος.


Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  - Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ   3-4
Συναρπαστικό και συνάμα… «χορταστικό» παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγγερικού, με τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Αλυκανά να… «κλέβει» την πρόκριση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τον Α.Ο. Κατασταρίου.
Το ματς είχε φοβερή διακύμανση, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 16΄ με τον Κενίνη, χάρι το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε. Όμως στο 27΄ ο Τριανταφυλλίδης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να περνάνε και πάλι μπροστά με κεφαλιά του Κουτσουπιά στο 41΄.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ ο Κονίδης με επέλαση από τα δεξιά και πλασέ, ισοφάρισε σε 2-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βυθούλκας έβγαλε τη σέντρα και ο Πατρινός με κεφαλιά έδωσε για 3η φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 90΄ ο Δημ. Τσουκαλάς έβγαλε τη σέντρα και ο Κονίδης με κεφαλιά πέτυχε το 3-3. Και εκεί που όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κωστάκη και την ημίωρη παράταση, ήρθε στο 3ο  λεπτό των καθυστερήσεων η «χρυσή» αλλαγή του Μαρίνου, ο Γιανούλης, σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ στο 78΄(ως οφσάιντ) κι ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ του Κατασταρίου.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης και βοηθοί του οι Πλέσσας και Κακολύρης.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γκαβός, Κουτσουπιάς, Βιλλιάρδος, Παππά (54΄ Βούτος), Στήθος, Τάσιος, Θεοδώσης, Βυθούλκας, Πλαρινός, Κενίνη, Πατρινός.


Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ (Άκης Μαρίνος): Ποταμίτης, Κεμπά, Μαρίνος Δημ., Τριανταφυλλίδης (73΄ Ζότκα), Εγγλέζος, Λυκομήτρος, Μαρίνος Π., Τσουκαλάς, Μαυρίας, Μαρίνος Διον. (69΄ Γιανούλης), Κονίδης.


ΠΕΜΠΤΗ  19/12/2013
ΛΙΘΑΚΙΑ  - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ      ΓΗΠ : ΛΙΘΑΚΙΑΣ   ΩΡΑ : 14.30
ΠΕΤΤΑΣ - ΨΑΡΡΗΣ – ΚΛΑΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου