Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Α.Σ. ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ»: Αύριο οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP)

Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ», κάνει γνωστό ότι αύριο το απόγευμα (από 18:00 έως 21:00) θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP). Τις εξετάσεις θα διεξάγει ο προπονητής-επιθεωρητής του τμήματος, Δάσκαλος Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος, και Δάσκαλος και προπονητής του Ολυμπιονίκη μας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από τον Αθλητικό Σύλλογο «Α.Σ. ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ» ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 από τις 18:00 – 21:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην οδό Στραβοπόδη 23 θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP) των αθλητών και αθλητριών του τμήματος TAE KWON DO του Συλλόγου μας.
Τις εξετάσεις θα διεξάγει ο προπονητής-επιθεωρητής του τμήματος, Δάσκαλος Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος, κάτοχος Μαύρης Ζώνης 8 DAN WTF, επί χρόνια προπονητής της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας TAE KWON DO, αλλά και Δάσκαλος και του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας και σημαιοφόρου της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.
Η παρουσία του μεγαλύτερου ονόματος στο χώρο του TAE KWON DO στην Ελλάδα, Δάσκαλου Κωνσταντίνου Τζιδημόπουλου, αποτελεί μεγάλη τιμή για το Σύλλογά μας αλλά και για το νησί μας γενικότερα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Τζιδημόπουλο για τις υψηλού επιπέδου προπονητικές γνώσεις που προσφέρει στους αθλητές του Συλλόγου και εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους εξεταζόμενους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου