Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ν.Ο.Ζ.: Σπουδαίες επιδόσεις από την Μάργαρη Νικολέτα

Με τρία μετάλλια (ένα χρυσό και δύο χάλκινα) επέστρεψε στο νησί η αθλήτρια του ΑΝΟΖ, Νικολέτα Μάργαρη, λαμβάνοντας μέρος στο 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης παρουσία 600 αθλητών! Το Δ.Σ. του ΑΝΟΖ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την κολυμβητική περίοδο 2013-2014 το περασμένο Σαββατοκύριακο (30/11/2013-1/12/2013), με την αθλήτρια του ΑΝΟΖ Μάργαρη Νικολέτα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στο 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης παρουσία 600 αθλητών.
Η δωδεκάχρονη κολυμβήτρια μας (ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ) κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 50μ. Πεταλούδα με εξαιρετική επίδοση (33.74) και δύο χάλκινα στα 100μ. ελεύθερο (1.10.50) και 50μ. Πρόσθιο ( 42.71) επίσης με καλές επιδόσεις. Συγχαρητήρια και πολλές επιτυχίες ευχόμαστε σε αυτό το μεγάλο ταλέντο της κολύμβησης.

Η οικογένεια του ΑΝΟΖ δίνει επίσης συγχαρητήρια σε τρείς αθλήτριες του που βρίσκονται στους επίλεκτους αθλητές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Πρόκειται για τις Κολοκοτσά Φιλίππα (παγκορασίδες Α), Χιώνη Στέλλα (παγκορασίδες Β) και Μάργαρη Νικολέτα (κορίτσια 12 ετών). Τρία τεράστια ταλέντα τα οποία το κατάφεραν παρά ότι δεν υπάρχει κολυμβητήριο στο νησί μας. Ακόμα ανακοινώνουμε την μεταγραφή για ένα έτος(υποσχετική) της κολυμβήτριας μας Καλοφώνου Τζιόρτζια στον Νηρέα Χαλανδρίου ,η οποία όμως θα ακολουθήσει όλο τον προγραμματισμό των αγώνων και προπονήσεων της ομάδας μας (στην οποία εξάλλου ανήκει) όπως τον έχει σχεδιάσει ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου