Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΘΑΚΙΑΣ: Σεμνή τελετή παρουσία πλήθους κόσμου (Photos)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονυσίου, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο τα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου της Λιθακιάς, παρουσία πολύ κόσμου.
Από τους επισήμους, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στυλιανός Μποζίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Αρμένης, ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Βούτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Τσιριγώτης και Ηλίας Μαλλιάς, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Διονύσης Μουζάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, μαζί με τους Χαράλαμπο Κλαυδιανό (Γενικό Γραμματέα), Τιμόθεο Παπαδάτο (Ταμία), Διονύση Κλάδη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλημάτων) και Ντίνο Σεμιτέκολο (Πρόεδρο Επιτροπής Μικτών Ομάδων). Επίσης, ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Διονύσης Μαλλιάς, συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης (Βασίλης Μπέης, Τάσος Στραβοπόδης, κ.α.). Ακόμη, παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Κολονέλο  και φυσικά πλήθος κόσμου από την Λιθακιά και την ευρύτερη περιοχή.


Το τελετουργικό
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν περίπου στις 10 με τις Ακαδημίες της Λιθακιάς να κάνουν προπόνηση (οι μικρότερες κατηγορίες) και γύρω στις 11 ξεκίνησε φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών της τοπικής Δόξας με την αντίστοιχη της Δόξας Πηγαδακίων
Στις 11:30 χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονυσίου, τελέστηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου με τον Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο (συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Μποζίκη) να κόβει την κορδέλα και επισήμως να εγκαινιάζει το γήπεδο.
Πριν την κοπή της κορδέλας μίλησαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Διονύσιος, ο Δήμαρχος κ. Μποζίκης, ο Αντιπεριφερειαρχής κ. Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της τοπικής Δόξας, Σπύρος Μαλούχος. Τέλος, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, στον αείμνηστο Σάββα Χαϊκάλη που ήταν για πολλά χρόνια αρωγός στην ομάδα του χωριού του, αλλά και της πρώτης ομάδας του νησιού, ΑΠΣ Ζάκυνθος. Την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του Γκλατς Χαϊκάλη από τον Πρόεδρος της ομάδας, Σπύρο Μαλούχο και έναν εκ των αρχηγών του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Αλέξανδρο Μπίρη.

Ακολούθησε προπόνηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και προς το τέλος αυτής έγινε ένα… μίνι φιλικό μεταξύ της Δόξας Λιθακιάς και του ΑΠΣ Ζάκυνθος, διάρκειας περίπου 15 λεπτών.






Οι δύο ακούραστοι εργάτες αυτού του θαυμάσιου γηπέδου. Γιάννης Βυθούλκας (αριστερά) 
και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λιθακιάς και ποδοσφαιριστής της ομάδας, Βασίλης Κοριανίτης

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου