Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Ούτε και τώρα! – Νέα (εντός έδρας) ήττα από την Πεντέλη (59-70)

Ούτε την Πεντέλη στην Παναγούλα δεν μπόρεσε να κερδίσει η ΑΓΕΖ και μετράει πλέον 4 συνεχόμενες ήττες που την βάζουν σε περιπέτειες, αφού ο υποβιβασμός δεν απέχει πολύ! Οι «ερυθρόλευκοι» για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ νευρικοί στις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην παίζουν κοντρόλ μπάσκετ και να χάνουν εύκολα καλάθια.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή και κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού, ο τραυματισμός στο χέρι του Τάσου Χαλβατζή στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η τεχνική ποινή στην ΑΓΕΖ 8 λεπτά πριν τη λήξη όπου και ξέφυγαν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι.

Τώρα η ΑΓΕΖ έχει ρεπό, όμως οι τελευταίες της εμφανίσεις δείχνουν ότι η ομάδα έχει πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει οι διοικούντες να λύσουν… χθες, αν θέλουν να μην μπουν σε περιπέτειες.
Ο Χαλβατζής έχει ρωγμώδες κάταγμα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για πάνω από ένα μήνα!

Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-20, 27-37, 43-49, 59-70

ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Περικλής Ταυρόπουλος): Κοτσέτας 16 (2 τρ.), Ακτύπης 4, Σκούφης 7, Χαλβατζής 8, Ζάγκλας 1, Τζινόπουλος 8, Καρακωνσταντάκης 4, Χαϊκάλης 2, Νικολόπουλος 9.

ΠΕΝΤΕΛΗ (Φώτης Καρακώστας): Καρκανίδης 1, Παρασκευόπουλος 14 (1τρ.), Μανιάτης 15 (1τρ.), Γκαϊντασόφ 5 (1τρ.), Μαρκομιχάλης 4, Χαρτοματσίλης 8 (1τρ.), Μπίγκολ 4, Φιλιππόπουλος 19.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου