Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Αλλάζει σελίδα και… «διαβάζει» Παπάγου

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προσπαθούν να… διαγράψουν από τη μνήμη τους την άσχημη εικόνα που έδειξε η ομάδα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην Παναγούλα, την προηγούμενη Κυριακή. Η κακή απόδοση (στα τρία πρώτα δεκάλεπτα) και το αρνητικό αποτέλεσμα και μάλιστα εντός έδρας, ταρακούνησε τα «θεμέλια» της ομάδας, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο, Γιώργο Μάργαρη να δώσει το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης και να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι θα πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους.

Μάλιστα, οι διοικούντες είχαν κι άλλες επαφές, εκτός από την προπόνηση, με την τεχνική ηγεσία αλλά και με τους παίκτες μεμονωμένα, κίνηση που επέδρασε θετικά στο όλο κλίμα της ομάδας.
Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού, με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα στου Παπάγου την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι (13:30).

Ο Παπάγου βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16β., έχοντας 6 νίκες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει 725 πόντους (72.5 ανά παιχνίδι) ενώ έχει δεχτεί 731 (73.1 ανά παιχνίδι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου