Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Α.Ν.Ο.Ζ.: Όμορφη εκδήλωση η κοπή κουλούρας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου, κ. Διονυσίου, ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη κουλούρα του, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου «PALATINO», παρουσία αρκετού κόσμου. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή το βράδυ και συνέπεσε με τον σεισμό στην Κεφαλονιά, γεγονός που επηρέασε την προσέλευση ακόμη περισσότερου κόσμου.

Την παρουσίαση της όμορφης εκδήλωσης είχε ο συνάδελφος δημοσιογράφος και Ταμίας του Ομίλου, Κώστας Μάργαρης. Εκτός από τον Σεβασμιώτατο, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ζακύνθου, Βαγγέλης Βανταράκης και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου, Διονύσης Μουζάκης.
Ο Πρόεδρος του ΑΝΟΖ, Διονύσης Καλόφωνος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ομίλου τη χρονιά που μας άφησε, ενώ έκανε αναφορά στις διοργανώσεις που θα γίνουν το 2014. Παράλληλα έπαιζε βίντεο με τις εκδηλώσεις, το οποίο (όπως και τα υπόλοιπα) επιμελήθηκε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Λόξας.
Επίσης, για το τμήμα της Κολύμβησης αναφέρθηκε ο αρμόδιος έφορος, Διονύσης Γεωργάνος, ενώ για την Ιστιοπλοΐα ο αρμόδιος έφορος, Παύλος Δικόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου, Διονύσης Μουζάκης, ο οποίος τόνισε ότι αρχές του επόμενου Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Κι όπως είπε πάρα πολλές φορές στον χαιρετισμό του, ότι «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».
Στο τέλος της όμορφης βραδιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλόγησε την κουλούρα και μοίρασε ευχές στους παρευρισκόμενους.

Τιμήθηκαν:
Τα 8 παιδιά που διέπρεψαν με την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτά είναι:
Η Κολοκοτσά Φιλίππα που σημείωσε την μεγαλύτερη διάκριση του ομίλου, αφού αναδείχθηκε 4η στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα 50μ ελεύθερο, ενώ πήρε και δύο θέσεις μέσα στην 16αδα.
Η Καλοφώνου Τζόρτζια που πάλεψε για μια θέση στον τελικό της κατηγορίας της, ωστόσο κατέκτησε μία θέση στην 16αδα.
Η Καλοφώνου Λεονάρντα που ήταν η πρώτη που έπιασε τα όρια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Η Παπαγεωργοπούλου Σίσσυ, ο Μπονίκος Παναγιώτης, ο Δικόπουλος Βαγγέλης, ο Δεδούσης Λεωνίδας, ο Μάργαρης Διονύσης.
Τα τρία παιδιά που βρέθηκαν κοντά στον όμιλο τα προηγούμενα χρόνια και πρόσφατα πέρασαν σε ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές. Δηλαδή οι: Μυλωνάς Διονύσης, Παλαιοθόδωρος Διονύσης, Κιούρκα Αθηνά.
Το σκάφος ΕΧ ΑΝΙΜΟ, το οποίο αναδείχθηκε 8ο στην ranking list του Ιουνίου. Κυβερνήτης το σκάφους ήταν ο Λάζαρος Τσαφταρίδης.
Ο πρώην Πρόεδρος Στέφανος Μπονίκος για την προσφορά του στον όμιλο.
Ενώ καταχειροκροτήθηκε η αγωνιστική ομάδα που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ιτέας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου