Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας ο Νικολόπουλος

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ντίνος Νικολόπουλος από χθες αποτελεί παίκτη του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 «ΒΕΡΡΟΙΟΣ» της ΕΠΣ Ηλείας και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μάλιστα, τον παίκτη προσέγγισε και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός, αλλά οι χρηματικές απαιτήσεις του παίκτη ήταν τέτοιες που ούτε καν το συζήτησαν οι διοικούντες των «πρασίνων».
Το «deal» με το συγκρότημα της Αρχαίας Ολυμπίας έγινε, αφότου ο νεαρός αμυντικός διευθέτησε τις εκκρεμότητες που είχε με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Η απόκτηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου πυργιώτη ποδοσφαιριστή αποτελεί μία ακόμη μεταγραφική «βόμβα», που εξαπολύει η διοίκηση του Άρη, δείχνοντας την αποφασιστικότητά της για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Νικολόπουλος, που έχει περάσει από τον Πανηλειακό και την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του, που θα έχει την τύχη να δουλέψει και πάλι με τον Ντανιέλ Μπατίστα. «Είμαι χαρούμενος που θα έχω την τύχη να ξανασυνεργαστώ με τον Ντανιέλ Μπατίστα. Παράλληλα είμαι ικανοποιημένος και για τη συνεργασία μου με τον πρόεδρο, κ. Βασίλη Καλογερόπουλο, τον οποίο κι εύχομαι να δικαιώσω για την επιλογή του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου