Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οι τελευταίοι χρειάζονται προσοχή

Ο Παύλος Κυριακίδης θα είναι η μοναδική απουσία από τον Κυριακάτικο, εντός έδρας, αγώνα με την ουραγό Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, αφού συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και γνωρίζουν ότι το παιχνίδι εγκυμονεί κινδύνους, οπότε δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να χαλαρώσουν. Θα πρέπει να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να… «πνίξουν» τον αντίπαλο, όπως έχουν κάνει στα περισσότερα ματς και μάλιστα με πιο δυνατούς αντιπάλους.


Φίλος του Ηρακλή έδωσε 125.000 ευρώ στην ομάδα!
Απίστευτο και όμως αληθινό. Φίλος του Ηρακλή που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφερε στην ποδοσφαιρική ομάδα το ποσό των 125.000 ευρώ. Και όχι με την μορφή της χορηγίας. Χάρισε αυτά τα χρήματα, με σκοπό να τακτοποιηθούν οι οφειλές σε παίκτες και προπονητή!
Αυτό βλέπουν οι διοικούντες στη Ζάκυνθο και σίγουρα νιώθουν περίεργα. Γιατί δεν βρίσκονται και κάποιοι επιχειρηματίες στο νησί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν στην ομάδα ένα ποσό, όχι σε μορφή απλά χορηγίας, αλλά τα χρήματά τους να πιάσουν τόπο, αγοράζοντας μετοχές; Η προθεσμία που έχει δώσει η πολιτεία στις ομάδες για να συμπληρώσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο, εκπνέει και η Ζάκυνθος δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα (!) αφού το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, δεν ξεπερνά τις 2.000€!

Στα γνωστά στέκια η προπώληση των εισιτηρίων
Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα και όσοι δεν τα έχουν προμηθευτεί ακόμα, μπορούν να το πράξουν, πηγαίνοντας στα εξής σημεία προπώλησης: Πρακτορεία ΟΠΑΠ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» και «ΚΟΚΟΡΑΣ», στην ΚΡΕΠΕΡΙ «LOCOS» και στο ΚΑΦΕ «STRADA Coffee & Snacks». Τα εισιτήρια στα παραπάνω σημεία πωλούνται με 10€, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με 15€.

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Υποδέχονται τον Ηρακλή
Τον Ηρακλή υποδέχονται την Κυριακή το πρωί στις 11:30, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ζακυνθινή «τριπλέτα». Συγκεκριμένα, διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αδαμόπουλος και βοηθοί του οι Πέττας και Μπάστας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:  Έξι «νέοι» με Ζάκυνθο
Είναι έτοιμα τα δελτία των Νίκου Τριανταφυλλίδη, Στάθη Παπαδόπουλου, Μπάμπη Ιορδανίδη, Νίκου Βάσου, Δημήτρη Χομσίογλου και Τίμη Θέο. Σε ότι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση, εκτός των Μπονγκ, Αλέκου που θεωρούνται κλεισμένοι, η ομάδα της Πέλλας παλεύει την περίπτωση του επιθετικού, Νίκου Πιπινίκα και του Σέρβου, Ασμίρ Μισίνι.

Οι διοικούντες της Αναγέννησης ανέμεναν χθες την εξασφάλιση ενημερότητας, έτσι ώστε να ανακοινώσει τις μετεγγραφές της. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο 24χρονος αριστερός μπακ, Θεόφιλος Κουρούπης και πλέον θα αγωνίζεται στον Ηρακλή. Ο Κουρούπης με την Αναγέννηση έκανε 16 συμμετοχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου