Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΓΕΖ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ: Μόνο νίκη στην Παναγούλα

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τη φετινή περίοδο δίνει την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) η ΑΓΕΖ, υποδεχόμενη στο Κλειστό της Παναγούλας τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου. Το ματς είναι κομβικό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με 16 βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς στην Παναγούλα!

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και σίγουρα την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Βέβαια, θα χρειαστούν και τον 6ο παίκτη τους που είναι ο κόσμος.  Οι φίλοι της ομάδας, μπορεί να έχουν πικραθεί με τα έως τώρα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως στα δύσκολα είναι κοντά και αυτό θα το αποδείξουν περίτρανα την Κυριακή το μεσημέρι. Τα μηνύματα που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας λένε ότι η Παναγούλα θα γεμίσει ασφυκτικά, παρότι και αυτή την Κυριακή ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αγωνίζεται και αυτός εντός έδρας.

Χωρίς Ζάγκλα και Χαλβατζή
Στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, το τεχνικό δίδυμο Θεοδόσης-Κλάδης δεν θα έχουν δύο πολύτιμα «εργαλεία», τους Γιώργο Ζάγκλα και Τάσο Χαλβατζή που είναι τραυματίες. Αντίθετα, επέστρεψε γερός και δυνατός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Νίκος Μάργαρης που έλειψε αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού.
Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος προληπτικά ο Γιώργος Σκούφης, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο φιλικό της Τετάρτης. Ήταν κανονικά στο γήπεδο με πολιτικά και σήμερα, καθώς και αύριο θα πάρει κανονικά μέρος στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Επίσης, κανονικά στις προπονήσεις μετέχει ο Διονύσης Μπονίκος, ενώ στη χθεσινή ήταν παρόντες ο Πρόεδρος, Γιώργος Μάργαρης, με τον τεχνικό διευθυντή, Περικλή Ταυρόπουλο.

Έτσι λοιπόν, οι Νίκος Θεοδόσης και Νίκος Κλάδης για τον αγώνα της Κυριακής θα έχουν στη διάθεσή τους, τους: Μπονίκο, Χαϊκάλη, Βαρβαρίγο, Κοτσέτα, Μάργαρη, Καρακωνσταντάκη, Πόπιβτσακ, Σκούφη, Ακτύπη, Τζινόπουλο, Νικολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου