Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι στον Αγγερικό

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς στον Αγγερικό, όπου ΑΕ Γερακαρία και Νέα Σάντα ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Το παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε και τρεις αποβολές, δύο της Νέας Σάντας και μία για τα Γερακαρία.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με τον Βασίλη Τσιριγώτη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Τσιλιβήτα στο 55΄, αλλά και πάλι ο Τσιριγώτης έδωσε το προβάδισμα στη Νέα Σάντα/Απέναντι στο 66΄. Το τελικό 2-2 πέτυχε στο 72΄και πάλι ο Τσιλιβήτας.
Ο διαιτητής Δημήτρης Στεριώτης απέβαλε στο 40΄ τον Δημήτρη Μαρίνο της Νέας Σάντας, με 2η κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είδε στο 13΄) και στο 77΄ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Κόκλα Διον. (Νέα Σάντα) και Βορρίση (ΑΕ Γερακαρία) γιατί αλληλοχτυπήθηκαν εκτός φάσης. Στο σημείο εκείνο του παιχνιδιού υπήρξε 5λεπτη διακοπή, λόγω έντονης έντασης!

Βοηθοί του Στεριώτη ήταν οι Πέττας και Κλάδης.

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ (Ανδρέας Μουζάκης): Σιγούρος, Πατρίκιος, Λομποτέσης ((46΄ Ζαραλίγκας), Μόρφης, Μουζάκης Ανδ., Βορρίσης, Βούρτσης, Παράσχης Γ. (80΄ Παράσχης Δ.), Τσιλιβήτας, Παράσχης Θ. (87΄ Γιαννόπουλος), Πόθος.

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ (Βασίλης Παλαιοθόδωρος): Κόκλας Ν., Σούλης, Νίτας, Μπιάζης Β., Κόκλας Διον., Τσιριγώτης, Ματαράγκας, Πέττας, Μαρίνος Δημ., Κάρδαρης, Γιατράς (66΄ Παρεκλίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου