Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ντέρμπι των αποδείξεων

Με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Και αυτή η αγωνιστική δεν οποιαδήποτε αγωνιστική, αφού φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της δεύτερης στη βαθμολογία, Θύελλας Αμπελοκήπων και του πρωτοπόρου Α.Ο. Ζακυνθιακού, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων. Αναλυτικά η 14η  αγωνιστική:




ΣΑΒΒΑΤΟ  25/01/2014
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ –Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ    (15:00, Γήπεδο Αμπελοκήπων)
Το ντέρμπι των ντέρμπι θα φιλοξενήσει αύριο το δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου η Θύελλα θα υποδεχτεί τον Ζακυνθιακό, σε ένα ντέρμπι… αποδείξεων. Η Θύελλα θέλει το ματς για να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα (πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή) και να αποδείξει ότι μόνο τυχαία τα δύο τελευταία χρόνια κατακτά το νταμπλ. Από την άλλη, ο Α.Ο. Ζακυνθιακός θέλει να μην χάσει (νίκη ή ισοπαλία) για να διατηρήσει τη βαθμολογική διαφορά ασφαλείας και να έχει αυτός το πλεονέκτημα της έδρας. Το τι θα γίνει; Θα το γνωρίζουμε αύριο το απόγευμα, περίπου στις 17:00.
Η Θύελλα με 34β. βρίσκεται στην 2η θέση και με τέρματα 53-8, ενώ ο Α.Ο. Ζακυνθιακός στην πρώτη θέση με 39β. και τέρματα 79-10.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ   (15:00, Ενωσιακο γήπεδο)
Με νέο τεχνικό δίδυμο στον πάγκο του ο Α.Ο. Λεβάντε (Ζουπάνος-Μουζάκης) θα έχει λογικά εύκολο έργο απέναντι στον Ελατιακό, που θα τον αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος στη κοινή έδρα του Ενωσιακού γηπέδου. Το Λεβάντε που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες, στην πορεία… έβγαλε πολλές αδυναμίες, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση είσοδό του στα μπαράζ.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 5β. και τέρματα 17-58, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η θέση με 24β. και τέρματα 30-13.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ    (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Ένα ντέρμπι από τα παλιά φιλοξενεί το δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, όπου ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Τσιλιβή. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη μόνο και μόνο για το πρεστίζ, αφού από νωρίς έχουν χάσει τις ελπίδες τους για είσοδο στα μπαράζ. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 5η θέση με 23β. και τέρματα 29-25, ενώ το Τσιλιβή στην 7η με 20β. και τέρματα 25-21.


 ΚΥΡΙΑΚΗ  26/01/2014
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ   (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Στην κοινή έδρα του Αγγερικού, ο Αετός Καλλιπάδου θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Κατασταρίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Ο μεν Αετός, για να «κλειδώσει» σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του και ο Α.Ο. Κατασταρίου να ξεφύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι γηπεδούχοι με 19β.  βρίσκονται στην 8η θέση, έχοντας τέρματα 27-33, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 8β. βρίσκονται στην 9η θέση και με τέρματα 26-44.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ  (15:00, Ενωσιακό γήπεδο)
Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α΄ κατηγορίας, Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας, Αχιλλέα, την Κυριακή στο Ενωσιακό. Οι γηπεδούχοι με 4β. βρίσκονται στην 11η θέση και με τέρματα 11-51, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η θέση με 26β. και τέρματα 35-23.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. - Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ  (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)
Η ομάδα των Λαγκαδακίων, ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλωνα και αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι με 20β. είναι στην 6η θέση και με τέρματα 26-21, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 1β. στην τελευταία θέση και με τέρματα 9-60.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου