Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΖΑΟ: Εξόρμηση το Σαββατοκύριακο

Με όλα του τα τμήματα να έχουν αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος ρίχνεται στη μάχη των υποχρεώσεων του νέου έτους. Δυστυχώς, τα δυσβάσταχτα έξοδα με τις αμοιβές των διαιτητών που έρχονται στη Ζάκυνθο για αγώνες, ανάγκασαν τη διοίκηση τα εντός έδρας ματς να τα δουν κι αυτά εκτός, αφού τους έρχονται πιο φτηνά!
Έτσι λοιπόν, αύριο Σάββατο αναχωρούν για Αρχαία Ολυμπία τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων που θα παίξουν με τα αντίστοιχα της τοπικής ομάδας.
Οι Άνδρες μαζί με τις Γυναίκες θα αναχωρήσουν την Κυριακή το πρωί για Αίγιο, όπου οι Άνδρες θα αγωνιστούν στις 12 το μεσημέρι και μετά το παιχνίδι θα κατευθυνθούν προς Πάτρα, όπου οι Γυναίκες θα αγωνιστούν με την ΕΑΠ στις 15:00.

Διήμερο σεμινάριο διαιτησίας

Τα δυσβάσταχτα έξοδα της διαιτησίας, αναγκάζουν τη διοίκηση του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου να βγάλει δικούς του διαιτητές και για το λόγο αυτό, πολύ σύντομα, θα πραγματοποιήσει 2ήμερο σεμινάριο διαιτησίας. Ήδη πράχουν 5 ενδιαφερόμενοι και συτοί είναι: Αρκαδιανού Βίκυ, Μπράτης Αναστάσιος, Μαρούδας Δημήτριος, Λιβέρης Αναστάσιος και Σπίνος Παύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου