Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:Στα πάτρια εδάφη ο Κώστας Φλίγκος!

Μεγάλη μεταγραφή για τον Πανηλειακό με την υπογραφή για ενάμιση χρόνο στην ομάδα του γνωστού και ικανού επιθετικού Κώστρα Φλίγκου! Πλήρες βιογραφικό του Ηλείου παίκτη και όλη η εξέλιξη της αποχώρησης του από τον Παναιγιάλειο και της μεταγραφής...

Η εικόνα και η διαδρομή του "Φλίγκολ"
Ο ικανός Ηλείος επιθετικός, από τη Γαστούνη, που αποτελεί την έκτη κατά σειρά μεταγραφή της Πυριώτικης ομάδας, ως τώρα (μετά τους Νουκ Πονγκ, Λαμπρόπουλο, Λαλίν, Κυριάκο και Γαλανόπουλο), είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1985.


Και έχει περάσει, μετά το ξεκίνημα του στον Αίαντα Γαστούνης, από τις ομάδες:
της Θύελλας Πατρών (2003-2005, Γ' Εθνική),
του Αίαντα Γαστούνης (2005-2006, Δ' Εθνική),
της Δάφνης Ανδραβίδας (2006-2007, Δ' Εθνική),
του ΠΑΟ Βάρδας (2007-2008, Δ' Εθνική),
του Α.Ο. Κάστρου (στον α' γύρο 2008-2009, Δ' Εθνική),
του Αίαντα Γαστούνης (στο β' γύρο 2008-2009, Α' Ηλείας)
του Α.Ο. Καρδίτσας (2009-2010, Δ' Εθνική, 17 συμμετοχές και 11 γκολ),
του Οικονόμου Τσαριτσάνης (2010-2011, Δ' Εθνική, 24 συμμετοχές και 20 γκολ),
της Ελασσόνας (2011-2012, Δ' Εθνική, 18 συμμετοχές και 10 γκολ, αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όταν αποχώρησε κι ο διοικητικός επικεφαλής τότε εκεί, Ανδρέας Πάτσης, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε στην ουσία το "διαβατήριο" του παίκτη για τη μεταγραφή στη Νίκη Βόλου το καλοκαίρι του 2012).

* Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του εκείνο το καλοκαίρι, πολλοί ...απόρησαν πως ένας παίκτης με θητεία μόνο μέχρι τη Δ' Εθνική στα αμέσως προηγούμενα χρόνια (και μπορεί, όχι μεγάλος ηλικιακά, αλλά ούτε και ...νεαρός όμως), μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ, που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.
Την ...απάντηση έδωσε, με αξία αλλά και ωριμότητα, σε κάθε αγωνιστική ο Ηλείος ταχύς και δυναμικός επιθετικός. Όχι μόνο έδειξε τις δυνατότητες να σταθεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά καθιερώθηκε αμέσως στην ενδεκάδα και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του.

* Τη σεζόν αυτή λοιπόν, με τη φανέλα της Νίκης Βόλου (2012-2013, Β' Εθνική), είχε 42 συμμετοχές και 11 γκολ (πρώτος σκόρερ της).

* Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στα μικρότερα πρωταθλήματα, και κυρίως της Δ' Εθνικής, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2012, πέτυχε 104 γκολ σε 141 συμμετοχές.

* Το περασμένο καλοκαίρι, ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που είχε, επέλεξε του Παναιγιαλείου, κι ο επόμενος προορισμός του ήταν το Αίγιο. Ως τώρα, και στον πρώτο γύρο, εκτός από το παιχνίδι με τον Φωστήρα που απουσίαζε λόγω τιμωρίας από 4 κίτρινες, αγωνίστηκε ως βασικός και στα 12 υπόλοιπα παιχνίδια του πρώτου γύρου (συν το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών), σημειώνοντας και πέντε γκολ. Είναι (ακόμα) ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιαλείου για φέτος. Έχοντας όλος ο Παναιγιάλειος πετύχει 11 γκολ ως τώρα...

Ο 28χρονος φορ από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας του εκεί, δεν είχε και τις ...καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Κουρμπανά. Αν και ήταν επιλογή του! Οι δύο άνδρες συχνά-πυκνά είχαν έντονους διαλόγους, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια.
Ο ποδοσφαιριστής επίσης, κλήθηκε να παίξει πολλές φορές στο πλάι της επίθεσης, κάτι που δεν του άρεσε ιδιαίτερα αφού προτιμούσε να είναι φορ περιοχής.
* Παρά την έντονη αμφισβήτηση απο νωρίς λοιπόν, και τις συνεχείς παρατηρήσεις του (γενικά πιεστικού, προς όλους τους παίκτες του) Κουρμπανά, ο Φλίγκος ξεκίνησε με το... καλημέρα να βοηθάει πολύ την ομάδα του μέσα στο γήπεδο, αλλά οι σχέσεις των δύο ανδρών συνέχισαν να μην είναι οι ...καλύτερες, λόγω της έντονης πίεσης που ασκούσε ο Κουρμπανάς στον Φλίγκο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Αποκορύφωμα ο έντονος διάλογος που είχαν οι δύο τους στο παιχνίδι στην Επισκοπή, και χαρακτηριστική, νωρίτερα, η αντίδραση του παίκτη στο ματς με τον Φωκικό, όταν του ... "τα 'χωσε" σε κάποια φάση ο Κουρμπανάς και ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Φλίγκο φανερά εκνευρισμένο να απαντάει σε έντονο ύφος...

Η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" ήταν η απόκτηση του Κατσικοκέρη (αλλά και τα χρήματα που θα δοθούν στον ποδοσφαιριστή για το υπόλοιπο της σεζόν).
Κι εκτός από την απόκτηση 11αδάτου επιθετικού, και την οικονομική ...ανισορροπία, ο Φλίγκος ενημερώθηκε κιόλας (κατά πληροφορίες από το Αίγιο) από τον προπονητή του ότι προορίζεται μόνιμα πλέον για το άκρο της επίθεσης...

Η όλη κατάσταση με τον εκνευρισμό που του δημιούργησε, δεν ήθελε ...πολύ, να φέρει κι ένα επεισόδιο στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Τ. Παπαδόπουλο (με τον αμυντικό των Αιγιωτών και για ένα ...φεγγάρι, στον πρώτο γύρο του 20102011, παίκτη και του Πανηλειακού, να είναι αυτός που έδωσε την αφορμή για τη διένεξη αυτή, κάτι που οδήγησε, διοίκηση και Κουρμπανά, να αφήσουν εκτός αποστολής του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αχαρναικό, και τους δυο παίκτες).
Ενω τα υπόλοιπα, των τελευταίων ημερών, απλά ...οριστικοποίησαν μια μεταγραφή.
Σε συνδυασμό βέβαια, και με το ενδιαφέρον του Πανηλειακού (που μεταφράστηκε και σε πολύ καλή πρόταση), αλλά και τη σημαντική θέληση του παίκτη να ξεπεράσει τις άλλες προτάσεις που γρήγορα είχε, και να έρθει στη γενέτειρα του, Ηλεία, καθώς και στον Πύργο.


* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΕΜΑ ΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=24150#.Us_r7dJ_uYI

* Πανηλειακός: Πήρε (και) Αλτιπαρμακόφσκι http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=24151#.UtAQDtJ_uYI


πηγή:  ikiaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου