Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Κόστισαν τα λάθη και Νίκη Βόλου-Κέρκυρα 1-1

Νίκη Βόλου και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι που έκλεισε σήμερα την 16η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League. Κόστισε στους «Φαίακες» ένα λάθος του Βρονταρά.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και πιέση και από τις δύο ομάδες και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Πιο κινητική ήταν η Κέρκυρα με κύριο εκφραστή των επιθετικών της ενεργείων τον Δημήτρη Σουάνη. Ο Έλληνας φορ που κύριως επιτεθόταν από την δεξία πλευρά έβγαλε μια εκπληκτική σέντρα στον Γυφτοκώστα που σκόραρε με κεφαλία και άνοιξε το σκορ (1-0) στο 14'.

Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον Καραδέμητρο στο 17΄ και στο 28' όπως επίσης και με τον Μπαλντοβαλίεφ σε άλλες δύο περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τελικές στο πρώτο ημίχρονο ήταν 4-8 υπέρ της Κέρκυρας.
Η Νίκη Βόλου έχασε και αυτή πάντως μια καλή ευκαιρία στο 30' με τον Ανιέτε να σουτάρει, έπειτα από ασθενή απόκρουση του Κουτσόπουλου και να μην μπορεί να βρει στόχο, αλλά και μια υποψία ευκαιρίας στο 39' όταν ο Βρονταράς που δεν ήταν σε καλή μέρα υπολόγισε λάθος και έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τον Γέσιτς να μην μπορεί να τελειώσει την φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και την πρωτοβουλία των επιθέσεων την είχαν ο γηπεδούχοι με την Κέρκυρα να χτυπάει στην αντεπίθεση. Στο 66' η πιέση της Νίκης έφερε το γκολ της ισοφάρισης μετά από....δώρο του Βρονταρά.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε κακή έξοδο σε σέντρα του Ζουλιώτη από δεξιά και ο Ανιέτε με λόμπα έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν άτυχοι στο 80' όταν ο Καραγιαννίδης βρήκε το δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ με κεφαλιά μέσα στην καρδία της άμυνας.
Η Κερκυρά μετά την σημερινή (20/1) ισοπαλία παραμένει στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου της Football League με 40 βαθμούς ενώ η Νίκη Βόλου στην δεύτερη με 32 βαθμούς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος (64' Μανουσάκης), Γιώτας, Ρεπετσάς, Ακασού, Μπακάλης (46' Σεϊμάν), Σοϊλέδης, Ανιέτε, Τσίτας (46' Τζιώρας), Γέσιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Καραδέμητρος (74' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ (86' Σίκιμιτς), Ανδρεόπουλος, Γκόμεζ, Γυφτοκώστας (74' Μπέριαν), Σουάνης.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Ρίγκος (Γρεβενών)
Σκόρερς: Νίκος Γυφτοκώστας (14'), Αντόνιο Ανιέτε (66').


Πηγή:  SkyGOAL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου