Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: «Καυτή πατάτα» οι ενημερότητες

Ένα παλιό πρόβλημα της Β’ Εθνικής είναι και πάλι στο προσκήνιο και επηρεάζει ακόμα περισσότερο τις ομάδες της κατηγορίας, μιας και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Πρόκειται, φυσικά, για το θέμα της έλλειψης φορολογικών ενημεροτήτων, το οποίο συζητήθηκε αρκετά στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης την Παρασκευή (24/1) και υπήρξε επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, προκειμένου να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση προς όφελος των ΠΑΕ.

Λύση ασφαλώς και δεν μπορεί να δοθεί άμεσα, όμως, η Ένωση Β’ Εθνικής έλαβε την υπόσχεση πως το όλο θέμα θα εξεταστεί και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σύντομα για το τι μπορεί να συμβεί.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του A-SPORTS.GR, οι μισές ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την φορολογική τους ενημερότητα. Σίγουρα ο αριθμός των συγκεκριμένων ΠΑΕ ξεπερνάει τις 10 και λέγεται ότι φτάνει τις 14.
Από εκεί και πέρα, στο Δ.Σ. επικυρώθηκαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης που θα παραβρεθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη (28/1) στην εκδίκαση για την υπόθεση που αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: a-sports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου