Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: To ενδιαφέρον στα ορεινά

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός αντιμετωπίζει ξανά τον Παναρτεμισιακό, αυτή την φορά εντός έδρας και στοχεύει σε μία ακόμη νίκη προκειμένου να παραμείνει εκ του ασφαλούς στην κορυφή. Η Θύελλα Αμπελοκήπων αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ελατιακό και θα κυνηγήσει τη νίκη για να μείνει σε επαφή με την πρώτη θέση. Κατά τα άλλα με ενδιαφέρον αναμένεται η… επανάληψη του άλλου ημιτελικού της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στον Άγιο Λέων και τον Α.Ο Τσιλιβή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 22/2
ΑΓ. ΛΕΩΝ – Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ (15:00, Γήπεδο Αγ.Λέοντα) 
Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι στα ύψη μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι  στον ίδιο αντίπαλο την περασμένη Τετάρτη και πλέον θα επιδιώξουν και τη νίκη στο πλαίσιο της Α’ Κατηγορίας για να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο. Ο Άγιος Λέων είναι στην 4η θέση με 28 βαθμούς και τέρματα 38-38.Ο Α.Ο Τσιλιβή βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς και τέρματα 33-27.

Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  - ΑΠΟΛΛΩΝ (15:00, Γήπεδο Αγγερικού)
Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, αναμετρώνται με στόχο το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είναι στην 11η θέση με 8 βαθμούς και τέρματα 27-59. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 12η θέση με 4 βαθμούς και τέρματα 14-73.

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (15:00- Γήπεδο Λιθακιάς)
Η πρόκριση στον τελικό, κράτησε ζωντανό τον στόχο του νταμπλ και ο Ζακυνθιακός θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην Α΄Κατηγορία. Αντιμετωπίζοντας  ξανά τον Παναρτεμισιακό, αυτή την φορά εντός έδρας, θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την ξέφρενη κούρσα για τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση με 49 βαθμούς και τέρματα 96-14. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 6η θέση με 26 βαθμούς και τέρματα 35-26.

Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (15:00-Γήπεδο Ενωσιακό)
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι στο Ενωσιακό. Ο Α.Ο Λεβάντε στοχεύει στη νίκη για να μείνει σε τροχιά μπαράζ πρωταθλητή ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Αχιλλέας με τον αέρα των τελευταίων επιτυχιών με τις οποίες αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή θα επιδιώξει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 36 βαθμούς και τέρματα 53-16.Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι στην 9η θέση με 11 βαθμούς και τέρματα 14-57.

ΚΥΡΙΑΚΗ  23/2
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ –  ΘΥΕΛΛΑ   ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (15:00- Γήπεδο Ενωσιακό)
Στο… κυνήγι του πρωτοπόρου Ζακυνθιακού θα προσπαθήσει να μείνει η Θύελλα Αμπελοκήπων, πετυχαίνοντας τη νίκη στην έδρα του Ελατιακού. Οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς στην προσπάθεια να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Ο Ελατιακός είναι στην 10η θέση με 11 βαθμούς και τέρματα 21-68. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 2η θέση με 44 βαθμούς και τέρματα 66-10.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  - ΑΕΤΟΣ  ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ (15:00, Γήπεδο Μαχαιράδου)    
Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών μετά και την επικράτηση επί του Παναρτεμισιακού την περασμένη αγωνιστική, θέλει ο Αστέρας. Ο Αετός Καλλιπάδου έχει καταφέρει να διώξει το άγχος και αγωνίζεται πλέον  για το γόητρο του. Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 27 βαθμούς και τέρματα 36-34 και οι φιλοξενούμενοι στην 8η θέση με 22 βαθμούς και τέρματα 29-40.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου