Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Άλλη μία νίκη χρυσάφι» (video)

Πολύ προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. Αντίθετα, μοίραζε φιλιά και αγκαλιές ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:







ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ (Προπονητής Νίκης Βόλου): «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ζακύνθου. Έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει. Εμείς αιφνιδιαστήκαμε από την αρχή του ματς. Χωρίς να φανεί δικαιολογία, μας ακυρώνετε ένα γκολ καθαρό και στο επόμενο λεπτό δεχόμαστε το γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να μειώσουμε. Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να μπούμε δυνατά για να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Όμως με ένα τραγικό λάθος στην άμυνα, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ που δυσκόλεψε τη συνέχεια για μας. Ήρθε βέβαια και η αποβολή στο 71΄ και εκεί κάπου όλα τελείωσαν. Δεν μπορεί όταν είμαστε στα ουράνια, μετά το «διπλό» στον Ηρακλή να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας και ειδικά από αυτούς που ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο. Θα προσπαθήσουμε παιχνίδι-παιχνίδι να βρούμε και πάλι τον εαυτό μας και να περάσουμε και πάλι στην 2η θέση. Θα ήθελα τέλος να σταθώ στη διαιτησία, κάτι που αποφεύγω. Όμως δεν μπορεί στην επανάληψη να έχουν γίνει 6 αλλαγές, δύο αποβολές, τραυματισμοί και να κρατάει τρία λεπτά καθυστερήσεων. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο».


ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής Ζακύνθου): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς. Για μας είναι μία νίκη χρυσάφι. Προετοιμάσαμε, όπως πάντα, καλά το ματς. Δικαιούμαστε τη νίκη. Πιστεύω ότι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού υπάρχει πέναλτι για την ομάδα μου που δεν δόθηκε. Το ίδιο έγινε και στον Βατανιακό που δεν μας δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι. Τα παιδιά (σ.σ. οι παίκτες) για άλλη μία φορά με εντυπωσίασαν. Θέλω να τα ευχαριστήσω. Παρόλα τα καθημερινά προβλήματα, καταφέρνουν να πετυχαίνουν τις νίκες. Η νίκη αυτή είναι για μας, για τους φανατικούς οπαδούς μας, «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» που είναι πάντα δίπλα μας και όλους όσους μας στηρίζουν».


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΡΗΣ (Ποδοσφαιριστής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ήταν μία σημαντική νίκη για μας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες στον όμιλο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη στην Μαρία Μπιάζη (σ.σ. εξωδιοικητική παράγοντας της Ζακύνθου) που βρίσκεται στο νοσοκομείο στην Αθήνα και στους φιλάθλους μας. καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου».


ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής Νίκη Βόλου): «Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, δεν μπορέσαμε να νικήσουμε και σήμερα. Είχαμε δει βίντεο του αντιπάλου, αλλά ενώ ξέραμε πως παίζει, δεχτήκαμε δύο τραγικά γκολ. Χάσαμε την  2η  θέση και θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο προσηλωμένοι και να πάρουμε τα αποτελέσματα».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου