Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Μαζί με τον κόσμο για τη νίκη - Οι Γυναίκες υποδέχονται τον Έσπερο

Με το θαυμάσιο κόσμο στο πλάι της, η ΑΓΕΖ δεν χάνει εύκολα στην Παναγούλα. Και αυτό θέλει να επιτύχει και την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι (15:30) απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Προμηθέα Πατρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες νίκες (με Αγρίνιο εντός και Γ.Σ. Μεσσήνης εκτός) και θέλουν να συνεχίσουν το σερί. Βέβαια, γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν παίκτες στο ρόστερ τους από μεγαλύτερες κατηγορίες!
Να θυμίσουμε ότι η πατρινή ομάδα μπήκε… από σπόντα στην κατηγορία, λόγω της αδυναμίας της πρωταθλήτριας Νίκης Προαστείου να κατέβει στο πρωτάθλημα (οικονομικοί λόγοι).
Η διοίκηση του Προμηθέα στην αρχή δεν ήθελαν να δεχτούν… το «δώρο», αλλά στο τέλος όχι μόνο κατέβηκαν, πήραν και ότι καλύτερο κινιόταν στην αγορά. Αποτέλεσμα, να βρίσκονται επάξια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στην ΑΓΕΖ, το τεχνικό δίδυμο Νίκος Θεοδώσης  και Νίκος Κλάδης έχουν προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, χωρίς βέβαια να έχουν στη διάθεσή τους, τους τραυματίες Τάσο Χαλβατζή και Γιώργο Ζάγκλα. Ο μεν πρώτος έβγαλε το νάρθηκα και βλέπουν να επανέρχεται στο ματς με το Γαλάτσι, ενώ ο Ζάγκλας θα καθυστερήσει να επιστρέψει.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρακάσης και Σοφιανόπουλος.

Έρχεται με κόσμο στο νησί
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «ΗΜΕΡΑΣ» η πατρινή ομάδα δεν θα είναι μόνη της την Κυριακή. Θα συνοδεύεται από 100 και πλέον φιλάθλων που θα τους ενισχύσουν για να παραμείνουν στην κορυφή.

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Η ΑΓΕΖ υποδέχεται τον Έσπερο
Την ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στις 12:15 η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα. Να θυμίσουμε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήραν τη νίκη ξεκούραστα, αφού η ομάδα του Ίφιτου Πύργου δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα και το φύλλο αγώνος έκλεισε με 20-0α.α. Στην 2η  αγωνιστικής επικράτησαν στο Κλειστό της Αχαγιάς, της ομώνυμης ομάδας με 39-28.
Ο νεαρός τεχνικός, Σπύρος Νέγκας θα έχει στη διάθεσή του, τις εξής παίκτριες: Μαλεβίτη, Κυπριώτη, Τσαμπαζή, Σιδηροκαστρίτη, Μασλάρη, Γιατρά, Καραγιαννοπούλου, Ζώντου, Μαρούδα, Δαλιακάρη, Σκλήβα, ενώ αμφίβολες είναι οι Σταμίρη και Μάργαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου