Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έρχεται ο ΠΑΟ για Ξενοδόχοβ!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γεννάδιου Ξενοδόχοβ με την φανέλα του ΑΠΣ Ζακύνθου, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στις αρχές του επόμενου μήνα, θα βρίσκονται στο νησί για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο Αντιπρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου, ο μάνατζερ Νίκος Νταμπίζας και ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.Το συγκεκριμένο ραντεβού «έκλεισαν» εξωδιοικητικοί ζακυνθινοί παράγοντες.

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ υπερασπίζεται με μεγάλη επιτυχία την εστία της Ζακύνθου τη φετινή σεζόν.Την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο ενώ στη συνέχεια φόρεσε για ένα χρόνο την φανέλα του Ολυμπιακού Χερσονήσου.Από το 2009 έως το 2012 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ.Την τελευταία αγωνιστική περίοδο πριν μετακομίσει στην Ζάκυνθο, ήταν στο πρώτο μισό στον Θρασύβουλο για να ακολουθήσει το δεύτερο στη Δόξα Δράμας.

Καλύφθηκε η εγγυητική
Με τη συνδρομή μεγαλοεπιχειρηματιών του νησιού, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος ξεπέρασε τον σκόπελο της εγγυητικής επιστολής καθώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου η ομάδα να αποφύγει το βαρύ πρόστιμο των 50.000 ευρώ.Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ οφείλουν έως τις 19 Φεβρουαρίου να καταθέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στο 5% του προυπολογισμού τους για να μην έρθει η «καμπάνα» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πα        ράλληλα όμως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανό να έχει αίσιο τέλος και το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου όπως μας ενημέρωσε στέλεχος της διοίκησης ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί  συμβούλιο για να συζη τηθούν τα θέματα της ομάδας και στο οποίο είναι πιθανό να παρευρεθούν και μεγαλοεπιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να βοηθήσουν έμπρακτα τον σύλλογο.

Οι απουσίες
Στο αγωνιστικό κομμάτι, απόντας από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου θα είναι ο Φωτιάς που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του μετά την συμπλήρωση του ορίου των καρτών ενώ από τενοντίτιδα υποφέρει ο Μπίρης.Εξάλλου  γίνονται προσπάθειες για την έκδοση του δελτίου του Ρούγιοβιτς.Στην αντίπερα όχθη, ο Μπακάλης θα απουσιάσει για τη Νίκη Βόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω τιμωρίας όπως και ο Σοϊλέδης που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» την περασμένη Δευτέρα. Στο απουσιολόγιο του προπονητή της αντιπάλου της Ζακύνθου, Αλέκου Βοσνιάδη, βρίσκεται και το όνομα του Θοδωρή Παπαδόπουλου ο οποίος είναι τραυματίας.

Λαμπρή εκδήλωση
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το «παρών» στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ζάντε Μάρις», ιδιοκτησίας  του επιχειρηματία,Χρήστου Ξένου,  έδωσε πλήθος επισήμων όπως ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Διονύσης Μυλωνάς,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Αρμένης, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, Διονύσης Μουζάκης,ο αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Ιωαννίδης,ο διοικητής της τροχαίας, Νεκτάριος Τσώλος και ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και Γιατρός της ομάδας, Λεωνίδας Μαλιούφας. Αξίζει να σημειωθεί ότι  το τυχερό φλουρί βρήκαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας, Αλέξανδρος Μπίρης και Μπάμπης Πετράκος οι οποίοι κέρδισαν το συμβολικό ποσό των 150 ευρώ ο καθένας.

Στην Καβάλα οι Νέοι

Την ομάδα της Καβάλας θα αντιμετωπίσει η ομάδα Κ-19 της Ζακύνθου το Σάββατο στις 15:00, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χαλκερού.Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θανάσης Χατζηαθανασιάδης του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους Αβραμίδη, Καλούδη και τέταρτο διαιτητή τον Καρνέζο του ίδιου συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου