Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΡΗΣ: «Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά»

Ο Αλέξανδρος Μπίρης, ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την νίκη με την Δόξα Δράμας αλλά και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μετά και την νίκη με τον Δόξα Δράμας, έχουμε κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία ο οποίος ήταν και ο βασικός μας στόχος από την αρχή. Μένουν πέντε παιχνίδια, με καλές ομάδες και ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Η ομάδα ξεκίνησε αργά, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά, δέσαμε σαν ομάδα, είχαμε μια πολύ δυνατή έδρα και κάναμε μια πολύ καλή χρονιά. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι εκτός έδρας θα είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Αιφνιδιαζόμασταν πολύ, κυρίως στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων. Κάναμε πάντως καλά παιχνίδια εκτός».

Για τον Κολονέλο: «Είναι ένας νέος προπονητής και ήρθε στην Ελλάδα με πολλούς στόχους και φιλοδοξίες. Έχει μεγάλη υπομονή σαν προπονητής, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και προσπαθεί συνέχεια να μας κάνει καλύτερους».

Για τα πέντε τελευταία παιχνίδια: «Τα πέντε τελευταία παιχνίδια θα τα δούμε διαφορικά καθώς πλέον είμαστε πιο άνετοι. Θα έχουμε καθαρό μυαλό και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα».


Για τα πολλά ταξίδια: «Είναι πολύ δύσκολα, πολλές οι ώρες μέσα στο λεωφορείο. Όταν γυρνούσαμε από τα ταξίδια κάναμε δυο μέρες να συνέλθουμε. Οπότε καταλαβαίνεται ότι τα ταξίδια είναι πολύ δύσκολα και για μας αλλά για τις ομάδες που έρχονται εδώ. Απλά εμείς ταξιδεύουμε κάθε δυο εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου