Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση και με λίγο από… μπηχτή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου για την επιτυχημένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε όσους παραβρέθηκαν και σε όσους βοήθησαν για να βγει εις πέρας. Κλείνοντας αφήνει και κάποιες αιχμές για κάποιους που… πάσχιζαν (όπως αναφέρει η ανακοίνωση) για την αποτυχία της εκδήλωσης!. Αναλυτικά:




«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τις ομάδες με τους εκπροσώπους τους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014.
Επίσης τον φίλο Μιχάλη ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ μέλος το Δ.Σ της Ε.Π.Ο. και προέδρου της Γ΄ Εθνικής για την παρουσία του, τον Δήμαρχο Στέλιο ΜΠΟΖΙΚΗ, Διονύση ΚΥΒΕΤΟ, Παναγιώτη ΑΒΡΑΜΗ, Γιάννη ΦΕΡΑΔΟΥΡΟ, Παναγιώτη ΒΥΘΟΥΛΚΑ, και Γεώργιο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από τον δήμο Ζακύνθου, καθώς τον εκπρόσωπο της εκκλησίας, την κ. ΜΑΛΑΦΟΥΡΗ Νίκη από το επιμελητήριο Ζακύνθου και τον Αστυνομικό διευθυντή Ζακύνθου Νικόλαο ΙΩΑΝΝΙΔΗ όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τους Αθλητές και Παράγοντες που βραβεύτηκαν, τον Σύνδεσμο Διαιτητών ΖΑΚΥΝΘΟΥ, τον δημοσιογράφο Κώστα ΜΑΡΓΑΡΗ ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας zantemats.gr για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης μας, καθώς και τους εκπροσώπους των αθλητικών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του νησιού μας που κάλυψαν την εκδήλωση, τα μέλη των επιτροπών της Ένωσης, πρώην μέλη της Διοίκησης, τους χορηγούς των πιτών μας Χ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ και Ι. ΒΕΡΥΚΙΟ, την Δ/ΝΣΗ του κόκκινου βράχου για την φιλοξενία, και όλους όσους παραβρέθηκαν μαζί μας.
Τέλος για αυτούς που πάσχιζαν για την αποτυχία της εκδήλωσης τους ευχόμαστε κουράγιο…!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου