Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία η κοπή της πίτας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Καφέ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ» παρουσία του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων δυτικής Αττικής, Μιχάλη Τζανόπουλου. Από τα 27 σωματεία της Ένωσης, παρευρέθηκαν τα 24. Απουσίαζαν η Θύελλα Αμπελοκήπων, η Δόξα Πηγαδακίων και ο Κεραυνός Βουγιάτου.
Όμως έλειπαν και αρκετοί αιρετοί, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Μαρίνος Ξανθός να αφήνει αιχμές στην εισαγωγή της ομιλίας του και περισσότερο στάθηκε σε αυτή του Αντιπεριφερειάρχη, Διονύση Μυλωνά.


Η ΕΠΣ Ζακύνθου τίμησε:
- Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ 2014. Το βραβείο παρέλαβε το μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος από τον Δήμαρχο Ζακυνθίων Στέλιο Μποζίκη.
-Τον Πρόεδρο επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Την πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κ. Μαρίνος.
-Τον Πρόεδρο του Αστέρα Μαχαιράδου Νίκο Κεφαλωνίτη για την προσφορά του στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα απένειμε το μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος.
 -Τον πρώην Πρόεδρο του Τσιλιβί και νυν ιθύνοντα του Αστέρα Πλάνου Θοδωρή Πομώνη για την προσφορά του στο Ζακυνθινό Ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο νυν Πρόεδρος του Τσιλιβί Γιάννης Πλαρινός, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίδη Νικόλαο.
-Τον παράγοντα – προπονητή του Κοιλιωμένου Ανδρέα Κορφιάτη για την προσφορά του στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Την πλακέτα παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Μαλιούφας.
-Τους πρώτους σκόρερ της Α΄ κατηγορίας από την περυσινή περίοδο Διονύση Μαλαφούρη (Θύελλας) και Στάθη Μπάστα (Τσλιβί). Την τιμητική πλακέτα του Μπάστα παρέλαβε ο Πρόεδρος του σωματείο Γιάννης Πλαρινός. Τα βραβεία παρέδωσαν οι Χ. Κλαυδιανός (σε Μαλαφούρη) και Δ. Κλάδης (σε Πλαρινό για Μπάστα).

 Τον πρώτο σκόρερ της Β΄ κατηγορίας από την περυσινή περίοδο Μάριο Μαρούδα. Τη βράβευση έκανε ο Ντίνος Κωστάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου