Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Υποκλίθηκε και η Δόξα Δράμας!

Ο δρόμος για την παραμονή στρώθηκε με… ροδοπέταλα πλέον για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος μετά τη σημερινή θριαμβευτική επικράτηση επί της Δόξας Δράμας. Η ομάδα του νησιού εκμεταλλευόμενη και πάλι  τον παράγοντα έδρα, σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και στην παρθενική της συμμετοχή στην Football League, δείχνει να υλοποιεί από νωρίς τον βασικό της στόχο, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να προσδοκά σε κάτι ακόμη καλύτερο έως το τέλος της σεζόν. Με έξυπνη τακτική, ο ΑΠΣ κατόρθωσε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπίρη να δίνει ξανά λύση στο σκοράρισμα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους «μαυραετούς» και βρήκαν χώρους στις αντεπιθέσεις με τον Χιράλδο να αποδεικνύεται ως η «χρυσή» αλλαγή του Τζανλούκα Κολονέλο, καθώς με δύο τέρματα «κλείδωσε» το τρίποντο για την Ζάκυνθο.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ...
9΄Ο Μοσχάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσουκαλά.
12’ Μετά την εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου από αριστερά, ο Όττα δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει.
19’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά το κόρνερ του Οικονόμου, ο Όττα με προβολή από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.
33’ Ο Μοσχάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Τσουκαλάς.
44’ ΓΚΟΛ: Ο Οικονόμου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πετράκος έκανε την κεφαλιά-πάσα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπίρης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου.
59’ Ο Σολφερίνο επιχείρησε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Δόξας να μπλοκάρει την μπάλα.
62’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Χιντασέλι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αποστόλου βρήκε την μπάλα στην προσπάθεια του απομακρύνει και αυτή στη συνέχεια χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσουκαλά.
 65’ Ο Πετράκος έστρωσε με το στήθος την μπάλα στον Χιράλδο ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.
66’ Νέα ευκαιρία για τον ΑΠΣ με τον Σκαθαρούδη να μπαίνει στην περιοχή και να πασάρει στον Χιράλδο αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε την μπάλα.
72’ Ο Τσερκουετάνι γύρισε παρακινδυνευμένα την μπάλα στον γκολκίπερ του ΑΠΣ, Τσουκαλά, ο οποίος την τελευταία στιγμή κατόρθωσε να απομακρύνει.
80’ Ο Οικονόμου έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Χιράλδο ο οποίος από καλή θέση έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
81’ ΓΚΟΛ: Ο Χιράλδο έκλεψε την μπάλα από τον Θεοδωρέλη από αριστερά και αφού μπήκε στην περιοχή με έξοχο διαγώνιο πλασέ, «έγραψε» το 2-0.
89’ ΓΚΟΛ: Ο Οικονόμου έκανε την κάθετη πάσα στον Σκαθαρούδη, εκείνος επιχείρησε να πλασάρει με τον Δαύκο να απομακρύνει προσωρινά, ωστόσο ο επερχόμενος Χιράλδο με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
90’ Ο Θεοδωρέλης εκτέλεσε από μακριά το φάουλ και ο Τσουκαλάς με εντυπωσιακή επέμβαση, απομάκρυνε σε κόρνερ.
Ο διαιτητής Σπύρος Σταθόπουλος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής είχε εύκολο έργο. «Κιτρίνισε» τους Σολφερίνο και Στασινόπουλο για τους γηπεδούχους και τους Διαμαντόπουλο και Θεοδωρέλη για τους φιλοξενούμενους. Βοηθοί του Σταθόπουλου ήταν οι Σαββόγλου του συνδέσμου Δυτικής Αττικής και Γεωργαράς του συνδέσμου Άρτας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ( Τζανλούκα Κολονέλο): Τσουκαλάς, Μπίρης, Στασινόπουλος, Αποστόλου, Τσερκουετάνι, Οικονόμου, Σκαθαρούδης, Όττα (51΄ Χιράλδο), Ρούγιοβιτς (58΄ Βλαχοκυριάκος), Πετράκος (74΄ Πέττας), Σολφερίνο

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Τάσος Λευκόπουλος): Δαύκος, Γελαδάρης, Σμίλιανιτς, Βλασόπουλος, Μπουτζίκος (55΄ Χιντασέλι), Διαμαντόπουλος (88΄ Κανετίδης), Περσίδης (66΄ Ετόφ), Σιάμπος, Μοσχάκης, Στεριανός, Θεοδωρέλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου