Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ/ ΑΓΕΖ: Περιμένει βοήθεια από τον πάγκο

Λύσεις από τον πάγκο θα χρειαστεί η τεχνική ηγεσία της ΑΓΕΖ στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Γαλάτσι καθώς οι ελπίδες που υπήρξαν προς στιγμήν για συμμετοχή του Κώστα Ακτύπη, μειώνονται.
Ο παίκτης της ΑΓΕΖ που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, θα είναι σε θέση σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις να ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα από την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι θα λογίζεται μόνο ως λύση ανάγκης για να αγωνιστεί.

Με όλα αυτά οι Νίκος Θεοδόσης και Νίκος Κλάδης ευελπιστούν ότι θα βρεθεί η λύση για την αντικατάσταση του από  παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.
Ο Τάσος Χαλβατζής αντίθετα είναι πιθανό να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, μετά τον τραυματισμό του ενώ  σε δέκα μέρες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γιώργος Ζάγκλας.
Η ομάδα της Ζακύνθου, περιμένει και τη στήριξη από τον κόσμο στο κλειστό της Παναγούλας το Σάββατο, σε ένα αγώνα που έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία από βαθμολογικής πλευράς.
Η ΑΓΕΖ χρειάζεται βέβαια τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου να «βλέπει» με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

«Απόδραση» με κατοστάρα
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΑΓΕΖ αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ είχε περάσει νικηφόρα από το Γαλάτσι με το τελικό 92-101.
Η ομάδα της Ζακύνθου με καλή άμυνα είχε καταφέρει να διασπάσει την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος της με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ενώ παράλληλα είχε και καλά ποσοστά στην επίθεση.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο Κοτσέτας με 22 πόντους και Σκούφης με 20 ενώ άξιος συμπαραστάτης τους ήταν και ο Μπονίκος που πέτυχε 18 πόντους.

Τα 10λεπτα ήταν: 17-20, 13-26, 25-24, 37-31.
ΑΓΕΖ : Κοτσέτας 22, Ακτύπης 8, Σκούφης 20, Καρακωνσταντάκης 4, Νικολόπουλος 10, Χαλβατζής 6, Ζάγκλας 3, Τζινόπουλος 9, Μπονίκος 18.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου