Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο «στρατηγός» είναι… Απέναντι

Με πρωτοβουλία του προπονητή του ΑΠΣ, Τζανλούκα Κολονέλο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστή καφετέρια της πόλης, συνάντηση του με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας «Απέναντι» και τους «ULTRAS» (από το Τσιλιβή).
Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη τους στα εντός έδρας παιχνίδια, στο πρόσωπο του και τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ.
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι από την πλευρά τους τόνισαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του και γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε ερώτηση που θέσαμε στον Τζανλούκα Κολονέλο για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, απάντησε ότι θα τοποθετηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Το «κάστρο» της Ζακύνθου
Ο ΑΠΣ έχει βάλει πλέον γερές βάσεις για την παραμονή του στην Football League και μεγάλο του ατού σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύεται ο παράγοντας έδρα όπου έχει εντυπωσιακές επιδόσεις.
Συγκεκριμένα μετά και από την επικράτηση επί της Δόξας Δράμας, μετράει 9 νίκες σε 11 εντός έδρας παιχνίδια ενώ διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, γηπεδούχου ομάδας στην κατηγορία μετά τον Ηρακλή, με 20 γκολ στο ενεργητικό της, τη στιγμή μάλιστα που έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα στο «σπίτι» της.

Στροφή στον Τύρναβο
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ενδιαφέρον στρέφεται στο επόμενο ματς που ακολουθεί εκτός έδρας με τον Τύρναβο το Σάββατο.
Εκτός πλάνων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Κυριακίδης και Οικονόμου που είναι τιμωρημένοι.
Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ξενοδόχοβ και Τορέσανι που εξέτισαν την ποινή τους στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.
Η Ζάκυνθος έχοντας βρεθεί στην 7η θέση με 31 βαθμούς, έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Football League και πλέον έχει τη δυνατότητα να ελπίζει σε κάτι ακόμη καλύτερο έως το τέλος του Πρωταθλήματος.
Οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έχουν δημιουργήσει πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα η οποία θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και μακριά από τη βάση της για να συνεχίσει την… αναρρίχηση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Ζήτησε προσοχή στον ΑΠΣ
Ο Τύρναβος που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο Πρωτάθλημα το Σάββατο στο «Αλκαζάρ» για την 22η αγωνιστική της Football League, σύμφωνα και με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, σημείωσε σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική.
Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Διγκόζης, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας επισημαίνοντας σε ομιλία του προς τους παίκτες, ότι η Ζάκυνθος που είναι ο επόμενος αντίπαλος, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΑΠΣ είχε επικρατήσει με 3-0 του αντιπάλου του. «Επειδή για κάθε νίκη επί του Ηρακλή, μπορεί να ακολουθήσει μια ήττα από τη Ζάκυνθο, δεν χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Πρώτος μας στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή και θέλουμε άλλους τρεις πόντους για να τον πετύχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Διγκόζης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βασίλης Σαχινίδης από πλευράς των παικτών με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr» σχετικά με το αν ο Τύρναβος μπορεί να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα στην Ζάκυνθο, απάντησε: «Έχουμε πολύ καλό σύνολο και από την αρχή της χρονιάς κάνουμε πολύ καλή προσπάθεια. Όλοι μας παίκτες, διοίκηση, και προπονητής είμαστε μια γροθιά και πιστεύω πως εάν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου