Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Είμαι παίκτης της Ζακύνθου και τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει η Ζάκυνθος»



Ο αρχηγός της Ζακύνθου, Κώστας Οικονόμου, κατάγεται από τη Νέα Ιωνία. Έχει φορέσει την κυανόλευκη φανέλα στο παρελθόν, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Νίκη, ενώ στο ματς της Ζακύνθου ήταν ο παίκτης που από το δικό του πόδι ξεκίνησαν τα γκολ που έκριναν το αποτέλεσμα.
Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, δήλωσε ότι πάντα νιώθει ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει τη Νίκη, ωστόσο  είναι επαγγελματίας και θέλει να τα δώσει όλα για τη Ζάκυνθο. Μίλησε στο magnesiasports επίσης για το παιχνίδι, το πρωτάθλημα της Football League και τη Ζάκυνθο.


Για το παιχνίδι με τη Νίκη: «Θέλαμε πάρα πολύ το ματς γιατί ήταν μισή μας σωτηρία. Μας ευνόησαν πολύ και τα αποτελέσματα τα υπόλοιπα και έτσι τώρα μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Αυτό που έπαιξε ρόλο πιστεύω ήταν ότι είχαμε ανάγκη τη νίκη για να κλειδώσουμε την παραμονή. Το πάθος που δείξαμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το παιχνίδι έκανε τη διαφορά. Η Ζάκυνθος έχει δυνατή έδρα και αυτό εκμεταλλευτήκαμε μέχρι σήμερα».

Για τα συναισθήματα της νίκης του και ότι πλήγωσε την πρώην του ομάδα: «Πάντα είναι ιδιαίτερο για μένα όταν αντιμετωπίζω τη Νίκη. Σίγουρα είναι παράξενο, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να δείχνεις επαγγελματισμό. Το συναίσθημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Είμαι παίκτης της Ζακύνθου και τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει η Ζάκυνθος. Όπως και να το κάνεις όμως είναι παράξενο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Βόλο: «Δεν έχει τύχει μέχρι τώρα. Θα το ήθελα κάποια στιγμή να παίξω για την πόλη μου. Και ποιος δεν θέλει κάτι τέτοιο. Εύχομαι πάντως στη Νίκη ολόψυχα να ανέβει κατηγορία. Το αξίζει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Αξίζει να είναι στην Α’ Εθνική για τον κόσμο της και για την ιστορία της».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Σε σύγκριση με πέρυσι πιστεύω είναι πιο υποβαθμισμένο γιατί υπάρχουν ομάδες που είναι κατώτερες. Αλλά είναι ανταγωνιστικό γιατί έχει δύσκολες έδρες, που επηρεάζουν ακόμα και τα φαβορί των δύο ομίλων. Μέχρι το τέλος θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρουσες μάχες».

Για το αν πιστεύει ότι κάποιες ομάδες είναι αδιαφιλονίκητα φαβορί: «Είναι πέντε ομάδες κατά την άποψη μου, που θα διεκδικήσουν τις τρεις θέσεις ανόδου. Οι δύο ομάδες του Βόλου, η Κέρκυρα, ο Αιγινιακός και ο Ηρακλής. Αυτές έχουν το προβάδισμα».

Πηγή:  magnesiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου