Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΕΖ): «Ζητώ συγγνώμη από τον Προμηθέα»

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της ΑΓΕΖ με αντίπαλο τον Προμηθέα «σημάδεψαν» την αναμέτρηση στο κλειστό της Παναγούλας και ο πρόεδρος της ομάδας της Ζακύνθου, Γιώργος Μάργαρης με δηλώσεις του στην «ΗΜΕΡΑ» έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλο.
«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα του Προμηθέα με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ζητούμε συγγνώμη για την ένταση που οφείλεται σε κάποιους ανεγκέφαλους που είναι υποτίθεται φίλοι της ΑΓΕΖ και από κάποιους άλλους που είναι υπέρμετρα θερμοί και παρορμητικοί φίλοι της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Προμηθέα στην συνέχεια, ελπίζουμε να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα γιατί πραγματικά το αξίζουν».

Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, ο πρόεδρος της ΑΓΕΖ, τόνισε: «Ήταν καταρχήν ένα παιχνίδι που είχε ένταση από την αρχή λόγω της κρισιμότητας και το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν νευρικό με πολλές δύσκολες φάσεις, ειδικά κάτω από την ρακέτα. Οι διαιτητές δεν φάνηκαν αντάξιοι της κρισιμότητας και της δυσκολίας του παιχνιδιού. Πολλές από τις αμφισβητούμενες φάσεις, σφύριζαν υπέρ της αντίπαλης ομάδας και γενικά άφηναν  να εξελίσσεται το σκληρό παιχνίδι».
Τέλος για το καθαρά αγωνιστικό μέρος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τα παιδιά και οι προπονητές αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο φύλλο αγώνος πληροφορίες ανέφεραν ότι οι διαιτητές έγραψαν πως στο τέλος του αγώνα κάποιοι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών αλλά με παρέμβαση μελών του Δ.Σ δεν υπήρξε συνέχεια των διαπληκτισμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου