Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα από τον Ηρακλή (2-1) με ανύπαρκτο πέναλτι! (video)

Με ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο πιο ένθερμος οπαδός του Ηρακλή (!), η Ζάκυνθος ολοκλήρωσε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις με ήττα. Συγκεκριμένα, έχασε στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή με 2-1, αν και προηγήθηκε από νωρίς με 0-1, με γκολ του Σολφερίνο. Ο Ηρακλής έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης, ήταν σφύριγμα... λύτρωσης για τον «Γηραιό». Ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν έξαλλα τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, με τους οπαδούς να μπαίνουν ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να το γιορτάσουν!
Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον ζακυνθινό τερματοφύλακα, Σπύρο Λειβαδιώτη που μπήκε ως αλλαγή στο 89΄ στη θέση του Ξενοδόχοβ, παίζοντας για πρώτη φορά στην Β΄ Εθνική!!!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
11΄ Ο Κουρούπης θα βγάλει τη σέντρα, ο Ζάχορα θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Ξενοδόχοβ.
19΄ ΓΚΟΛ: Ο Σκαθαρούδης, από δεξιά, θα βγάλει τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Σολφερίνο με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
21΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάχορα, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22΄ Ο Ονουάτσι θα πλασάρει, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των Αποστόλου και Μπίρη και θα γλυτώσει από σίγουρο γκολ η Ζάκυνθος.
28΄ ΓΚΟΛ: Ο Τσιλιανίδης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας και με σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.
33΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Ηρακλή. Ο διαιτητής της συνάντησης… βλέπει ανατροπή του Ονουάτσι από τον Αποστόλου (δεν υπήρχε!!!). Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πορτουλίδης και 2-1.
 47΄ Ο Πορτουλίδης θα χάσει μοναδική ευκαιρία για το 3-1.
62΄ Ο Πορτουλίδης θα κάνει το σουτ, ο Ξενοδόχοβ σωτήρια θα σώσει την εστία του.
76΄ Σουτ του Στυλιανίδη, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολίτης, Παπαστεργιανός, Σαββίδης, Κουρούπης, Πορτουλίδης (91΄ Σαράφογλου), Μπουκουβάλας, Ονουάτσι, Ζάχορα (78΄ Σχόρτσα), Τσιλιαννίδης, Τάϊ (54΄ λ. τρ.  Κουρδάκης), Ιντζόγλου


 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοβ (89΄ Λειβαδιώτης), Τσερκουετάνι, Αποστόλου, Μπίρης, Φωτιάς, Οικονόμου, Τορεσάνι, Σκαθαρούδης, Κυριακίδης (66΄ Πετράκος), Ρούγιοβιτς (53΄ Όττα), Σολφερίνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου