Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ALL STAR GAME: Ραντεβού αστέρων στο ΟΑΚΑ για την Κεφαλονιά

Με κεντρικό σύνθημα: «Όταν θέλει, η Ελλάδα μπορεί», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με φιλανθρωπικό σκοπό, ο αγώνας ποδοσφαίρου  All Star Ελλάδας-All Star Μεικτής Ευρώπης, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 28 Μαρτίου(19:00).
Τα  έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό  κατοίκων στην Κεφαλονιά. Χορηγός επικοινωνίας είναι το «IONIAN CHANNEL».

Το Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί για μία ημέρα σε 7Χ7 γήπεδο ποδοσφαίρου με πολύτιμη συμβολή και δωρεάν παραχώρησή του από τον Πρόεδρο του, τον Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο.
Η πρωτοβουλία «Rebuild Kefalonia», αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια Ελλήνων, υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αγάπη Παιδιών – Lovekids», να στηρίξουν τα παιδιά των πληγέντων του νησιού.
Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και βετεράνοι  διάσημοι παίκτες της Ευρώπης θα  φορέσουν  ξανά τις φανέλες τους.
Πρεσβευτής αυτής της προσπάθειας, θα είναι  ο σπουδαίος ηθοποιός και Κεφαλλονίτης, Κώστας Βουτσάς,  ο οποίος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε συγκινημένος από την πρωτοβουλία.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους Έλληνες και τους ξένους, οι οποίοι στηρίζουν αυτήν τη προσπάθεια. Εγώ μιλάω σαν Κεφαλλονίτης γιατί η μητέρα μου είχε γεννηθεί εκεί. Είναι ευτυχία και χαρά για όλους αυτούς που βοηθούν τους ανθρώπους και τα παιδιά τους που έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εύχομαι τα λεφτά να πάνε εκεί που πρέπει και γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επεσήμανε από την πλευρά του:« Καλώ τον κόσμο να έρθει και να δει τον αγώνα και εκτός απ’ το θέμα να στηρίξει και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Γιατί όταν φεύγουν οι κάμερες οι άνθρωποι μένουν μόνοι με τον πόνο τους. Έχω κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και είναι χαρά μου να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή. Εμείς θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε».
Με την All Star Ελλάδας θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Νικοπολίδης , Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος .Προπονητής της All Star Ελλάδας θα είναι ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας.
Με την All Star Μεικτής Ευρώπης θα αγωνιστούν οι: Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς,  Κριστόφ Βαζέχα, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ, Λουσιάνο ντε Σόουζα. Τεχνικός της ομάδας All Star Μεικτής Ευρώπης θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Τάσος Κάκος. Οργανωτής του Αθλητικού Τμήματος είναι ο Κώστας Φραντζέσκος.
Πριν από τον φιλανθρωπικό αγώνα, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ένα pre-game  με εκπροσώπους της νέας γενιάς των αθλητών  μεταξύ των ομάδων του Παναθηναϊκού και της Νιούκαστλ.
Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει συναυλία με πολλούς Έλληνες γνωστούς καλλιτέχνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου