Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Στροφή στη… Νίκη Αμαρουσίου

Με τον αέρα της μεγάλης νίκης επί του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, η ΑΓΕΖ ξεκίνησε πλέον την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Νότου.
Η ψυχολογία στην ομάδα του νησιού είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αυτό είναι κάτι στο οποίο «ποντάρουν» η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες ενόψει των πέντε αγώνων που απομένουν και την προσπάθεια για την παραμονή.

Ο Ανέστης Τζινόπουλος ξεκίνησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ενδεχομένως να πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση που ακολουθεί ενώ σκοπός είναι να μην επιβαρυνθεί καθώς στη συνέχεια υπάρχει το πλέον καθοριστικό ματς εντός έδρας με αντίπαλο την Καλαμάτα για την  23η αγωνιστική.
Κατά τα άλλα οι Νίκος Θεοδώσης και Νίκος Κλάδης δεν έχουν να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα με τον Γιώργο Ζάγκλα πλέον να έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Ανακοίνωση για το εφηβικό και το παιδικό τμήμα
H AΓΕΖ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τους νέους προπονητές του συλλόγου στο εφηβικό τμήμα αλλά και την παραμονή του Αντώνη Ακτύπη στο παιδικό τμήμα. Πιο αναλυτικά:
«Με ανακοίνωσή της η Α.Γ.Ε.Ζ. θέλει να γνωστοποιήσει ότι στο εξής οι έφηβοι θα προπονούνται από τους προπονητές του συλλόγου Σπ. Νέγκα & Διον. Χαικάλη, υπό το προπονητικό πρόγραμμα του Περ.Ταυρόπουλου.
Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ομαδική τους προπόνηση και στον σχεδιασμό της επομένης αγωνιστικής περιόδου.
Σε αυτό το πλάνο θα λειτουργήσει και το παιδικό τμήμα με τον Ακτύπη Αντώνη σε συνεργασία και πάλι με τον  Ταυρόπουλο.
Στο τουρνουά του Λουτρακίου στις 13, 14,15/4/2014 , η Α.Γ.Ε.Ζ. θα συμμετέχει με μεγάλο αριθμό αθλητών από όλα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής (παμπαίδες, παίδες, εφήβους).

Σκοπός της συμμετοχής είναι η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας από τους αθλητές αλλά και η διαμόρφωση άποψης των προπονητών για την προπόνηση που θα απαιτηθεί κατά την μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου