Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα μαλακά για τα επεισόδια με την Κέρκυρα

Στα μαλακά αναμένεται να πέσει σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΠΣ για τα επεισόδια στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League με αντίπαλο την Κέρκυρα.
Η ομάδα του νησιού απολογήθηκε χθες ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και σύμφωνα με πηγές, η τιμωρία που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο θα είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χαμηλό χρηματικό πρόστιμο.

Πάντως ο ΑΠΣ αναμένεται να  εκτίσει την τιμωρία της έδρας του την επόμενη σεζόν και το ματς με τον Αιγινιακό την Κυριακή που είναι και το τελευταίο εντός έδρας στην τρέχουσα περίοδο, θα γίνει με την παρουσία του κόσμου.
Στην απολογία, το πρωί της Τρίτης, ο  Αντιπρόεδρος της  ΠΑΕ, Νίκος Κοντονής ισχυρίστηκε ότι η ένταση στην κερκίδα άρχισε μετά τη φάση του 84’ και τη μη τήρηση του Fair Play από την πλευρά των «Φαιάκων» ενώ ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Αργύρης Λίβας, επεσήμανε ότι ο κ. Κοντονής προσπάθησε να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Ακόμη τονίστηκε ότι ο  παρατηρητής ανέφερε πως οι ιθύνοντες της ομάδας, έκαναν ότι μπορούσαν για να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Παράλληλα απολογήθηκε και ο προπονητής του ΑΠΣ, Τζανλούκα Κολονέλο που είχε κληθεί σε απολογία με την κατηγορία της εξύβρισης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.
Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι είπε σε ένα ποδοσφαιριστή του μία λέξη στα ιταλικά που σημαίνει φτάνει ως εδώ αλλά ο διαιτητής ήταν μακριά και μάλλον δεν κατάλαβε ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο πρωτάθλημα.

Προετοιμασία για Αιγινιακό
Στο αγωνιστικό μέρος, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Αιγινιακό  με την προπόνηση να γίνεται χωρίς τον Τζανλούκα Κολονέλο που βρέθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για να απολογηθεί μετά την κλήση του σε απολογία για το εκτός έδρας ματς με τον Τύρναβο.
Στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εξέτισαν τις ποινές τους οι Φωτιάς, Στασινόπουλος, Πέττας και Αποστόλου και έτσι πλέον δεν θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες στην επόμενη αναμέτρηση.
Στα δύο ματς που απομένουν με τον Αιγινιακό εντός έδρας και τον Ηρακλή εκτός, ο ΑΠΣ προσδοκά στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή για να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη του Βορείου Ομίλου της Football League.
Όλα αυτά ενώ έχει κατορθώσει να υλοποιήσει από νωρίς τον βασικό του στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, στην πρώτη του μάλιστα παρουσία στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων ο Χατζής
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Αιγινιακού οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με την Ζάκυνθο. Εκτός πλάνων είναι ο Κώστας Χατζής.
Ο έμπειρος παίκτης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.
Στον αντίποδα επιστρέφουν από τιμωρία οι Μπελόν, Μανζάνο και έτσι θα βρίσκονται ξανά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στόχος του Αιγινιακού στο προσεχές παιχνίδι με τον ΑΠΣ είναι η νίκη για να βρεθεί πλέον «αγκαλιά» με την 3η θέση στον Βόρειο Όμιλο της Football League,μία στροφή πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου