Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΒΟΛΕΪ: Αγώνες εντός έδρας

Εντός έδρας αποστολές έχουν οι ομάδες του ΖΑΟ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι γυναίκες φιλοξενούν στις 12:00 την ΕΑΠ  ενώ την ίδια μέρα(13:30) οι άνδρες υποδέχονται τον  Α.Ο. Αιγιαλέα.Την Κυριακή εξάλλου(12:00) οι άνδρες θα φιλοξενήσουν  την Ολυμπιάδα.
Στο μεταξύ με αίτημα-ένσταση προς την διοργανώτρια αρχή, ζητείται να διορθωθεί ο μηδενισμός της γυναικείας ομάδας η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στην Καλαμάτα με τον Μεσσηνιακό.

Όπως επισημαίνεται ότι παρά τα έξοδα, δέχτηκε να δώσει αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν εντός έδρας στην έδρα του αντιπάλου με αποτέλεσμα πέραν της ταλαιπωρίας να μην διαθέτει και το απαραίτητο έμψυχο υλικό μαζί της για τυχόν αντικαταστάσεις-τραυματισμούς και όλα αυτά δεν βοηθούν στην ισότιμη διαμόρφωση ενός δίκαιου και αντιπροσωπευτικού σκορ.
Και όλα αυτά με σκοπό να μην μηδενιστούν οι ομάδες που αρνήθηκαν να έρθουν στη Ζάκυνθο για να αγωνιστούν.

Όπως τονίζεται γίνεται το συγκεκριμένο αίτημα και με βάση την απόφαση  της Γ.Σ. ΕΟΠΕ και στις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. για ειδική μεταχείριση των μικρών νησιωτικών ομάδων, διαφορετικά ζητείται να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  ή αν χρειαστεί και από την Ε.Ο.Π.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου