Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φινάλε-«θρίλερ» στην «ουρά»

Η μάχη για την παραμονή κρίνεται στο… νήμα και στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει και των μπαράζ.
 Στην 22η αγωνιστική ο Ελατιακός που έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα και θα διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ, αγωνίζεται στο Μαχαιράδο με αντίπαλο τον Παναρτεμισιακό.
 Α.Ο Κατασταρίου και Αχιλλέας είναι σε ισορροπία καθώς υποδέχονται τους πρωτοπόρους Ζακυνθιακό και Θύελλα Αμπελοκήπων αντίστοιχα.

Ο δεύτερος είναι στη πιο δύσκολη θέση καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία και στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ήττα του Κατασταρίου. Αναλυτικά η τελευταία αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία:


ΣΑΒΒΑΤΟ  29/3
Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (ΓΗΠΕΔΟ  ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ -15:30)
Παρότι αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο και αήττητο Ζακυνθιακό, ο Α.Ο Κατασταρίου δεν έχει περιθώρια και έχει ανάγκη για βαθμούς προκειμένου να σώσει την …παρτίδα.
Έτσι θα κυνηγήσει την έκπληξη σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικού για τον γηπεδούχο. Ο Ζακυνθιακός με τον αέρα της μεγάλης νίκης και πρόκρισης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών επί της Κυπαρισσίας, θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο με μία ακόμη νίκη.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 10η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 39-67 και οι φιλοξενούμενοι στην 1η θέση με 61 βαθμούς και τέρματα 121-19.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ-15:30)
Με μία νίκη στην έδρα του που θα του επιτρέψει παράλληλα υπό προϋποθέσεις  να τερματίσει πιο ψηλά στην βαθμολογία, θα επιδιώξει να κλείσει τη σεζόν ο Παναρτεμισιακός.
Ο Ελατιακός από την άλλη πλευρά έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα ενόψει των μπαράζ για την παραμονή και θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο φινάλε.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση με 32 βαθμούς και τέρματα 43-40 και οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 17 βαθμούς και τέρματα 28-85.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -15:30)
Τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς δίνει στο …νήμα ο Αχιλλέας καθώς χρειάζεται βαθμούς για να μείνει ζωντανός στην Κατηγορία.
Όλα αυτά απέναντι στη  Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ έχει το μυαλό της και στα μπαράζ για τον Πρωταθλητή.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 19-68 και οι φιλοξενούμενοι στη 2η θέση με 56 βαθμούς και τέρματα 88-15.


ΚΥΡΙΑΚΗ   30/03
ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ – Α.Ο  ΛΕΒΑΝΤΕ (ΓΗΠΕΔΟ  ΑΓ.  ΛΕΟΝΤΑ -16:00)
Ένα καλό φινάλε στη σεζόν ψάχνουν οι δύο αντίπαλοι. Ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος θέλει να κλείσει νίκη την χρονιά στην έδρα του ενώ και ο τρίτος της βαθμολογίας, Α.Ο Λεβάντε θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση με 28 βαθμούς και τέρματα 44-50 και οι φιλοξενούμενοι στην 3η θέση με 42 βαθμούς και τέρματα 63-24.

ΑΠΟΛΛΩΝ  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ-16:00)
Ο Απόλλων έχει χάσει το τρένο αλλά στο τελευταίο ματς της περιόδου θέλει να πει αντίο με μία επιτυχία. Ο Αστέρας Μαχαιράδου στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να τερματίσει στην  υψηλότερη δυνατή θέση.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 12η θέση με 4 βαθμούς και τέρματα 18-95 και ο φιλοξενούμενοι στην 5η θέση με 33 βαθμούς και τέρματα 45-42.

Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ  - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΝΟΥ-16:00)
Τη νίκη-γοήτρου επιζητά ο Α.Ο Τσιλιβή στο γήπεδο του προκειμένου να ολοκληρώσει τη χρονιά με χαμόγελα.
Ένα θετικό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει και ο Αετός Καλλιπάδου για να γράψει το δικό του καλό επίλογο στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση με 38 βαθμούς και τέρματα 45-29 και οι φιλοξενούμενοι στην 8η θέση με 25 βαθμούς και τέρματα 36-55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου