Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις και την «ουρά»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν ξανά οι ομάδες στην Α΄ Κατηγορία και η 19η αγωνιστική, θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο Ζακυνθιακός και ο ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη με αντιπάλους τον Παναρτεμισιακό και τον Αετό Καλιπάδου αντίστοιχα.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει την Κυριακή και την παράσταση «κλέβει» το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αμπελοκήπων ανάμεσα στη δεύτερη της βαθμολογίας, Θύελλα και τον τρίτο της κατάταξης, ΑΟ Λεβάντε ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγεται για την «ουρά» της βαθμολογίας με τον Αχιλλέα να φιλοξενεί τον Α.Ο Κατασταρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:



ΚΥΡΙΑΚΗ    09/3
ΑΧΙΛΛΕΑΣ – Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ-ΕΝΩΣΙΑΚΟ-15:00)
Αμφίρροπο παιχνίδι προμηνύεται στο Ενωσιακό γήπεδο ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους, όντας σε απόλυτη ισορροπία στην βαθμολογία. Ο Αχιλλέας θέλει να φτάσει στη νίκη-«ανάσα» και να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του Α.Ο Κατασταρίου που για τον ίδιο λόγο επιζητά το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 10η θέση με 11 βαθμούς και τέρματα 14-62 και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 11 βαθμούς και τέρματα 35-60.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -15:00)
Κόντρα δύο ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, φιλοξενείται στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η Θύελλα θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη με την οποία θα μείνει εκ του ασφαλούς στη δεύτερη θέση, μειώνοντας και την διαφορά από τον Α.Ο Ζακυνθιακό έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.
Ο Α.Ο Λεβάντε έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι τα καταφέρνει και απέναντι σε ισχυρότερους θεωρητικά αντιπάλους.
Οι γηπεδούχοι είναι στη 2η θέση με 47 βαθμούς και τέρματα 73-10 και οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 39 βαθμούς και τέρματα 58-16.

Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΝΟΥ-15:00)
Μία ακόμη νίκη με την οποία θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία, θα κυνηγήσει στην έδρα του ο Α.Ο Τσιλιβή απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλων που δείχνει να έχει χάσει το τρένο της παραμονής.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 29 βαθμούς και τέρματα 36-29 και οι φιλοξενούμενοι στην 12η με 4 βαθμούς και τέρματα 15-81.


ΔΕΥΤΕΡΑ  10/3
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ -15.00)
Σε τεντωμένοι σχοινί βαδίζουν οι γηπεδούχοι και η νίκη κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να πάρουν βαθιά «ανάσα» στον δρόμο για την παραμονή.
Οι  φιλοξενούμενοι στοχεύουν σε συνέχιση της καλής πορείας και για τον λόγο αυτό θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Ελατιακός είναι στην 11η θέση με 11 βαθμούς και τέρματα 21-75 και ο Αστέρας Μαχαιράδου στην 4η με 30 βαθμούς και τέρματα 40-35.

*Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου με τους αγώνες: Παναρτεμισιακός-ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλωμένος στο γήπεδο του Μαχαιράδου(15:00) και Αετός Καλιπάδου-Α.Ο Ζακυνθιακός στο γήπεδο του Αγγερικού(15:00).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου