Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «Στους τελικούς συμβαίνουν τα πάντα»

Η αντιστροφή μέτρηση για τον τελικό του Σαββάτου έχει ξεκινήσει και δύο ποδοσφαιριστές των φιναλίστ, έκαναν τις δικές τους επισημάνσεις για το παιχνίδι.

Ο Στέλιος Σούρμπης του Α.Ο Ζακυνθιακού και ο Αχιλλέας Λούντζης του ΑΕ Αγ.Λέων/Κοιλιωμένου, μίλησαν στην «ΗΜΕΡΑ» ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Ο Αχιλλέας Λούντζης από πλευράς του ΑΕ Αγ.Λέοντα/Κοιλιωμένου, μιλώντας αρχικά για το τι σημαίνει για τον ίδιο και την ομάδα του η συμμετοχή στον τελικό, σημείωσε:« Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα και την ομάδα μου, το συμβούλιο αλλά και για τα δυο χωριά, το να βρισκόμαστε στον τελικό του Σαββάτου, πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί όλη αυτή η δουλειά μέσα από τις προπονήσεις  και τους αγώνες που δώσαμε όλο αυτό τον καιρό δεν πήγε χαμένη».
Αναφορικά με το που θα κριθεί η αναμέτρηση, υποστήριξε :«Είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτών ,η σοβαρότητα ,η δύναμη και η θέληση  για την κατάκτηση αυτού του τελικού, πιστεύω είναι αυτά που θα κρίνουν το αποτέλεσμα».
Όσο για το αν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι, τόνισε:« Ναι πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί και πιστεύω ότι ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά στους τελικούς συμβαίνουν τα πάντα  και ο Γολιάθ φαβορί ήταν με τον Δαυίδ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, τώρα κατά πόσο θα το καταφέρουμε θα το δουν όλοι το Σάββατο το μεσημέρι στις 3».
Όσο για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους της ομάδας, είπε :«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το χαρούμε, είναι ένας τελικός ,αυτό θα πω στους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους γιατί αυτοί μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε  και πάνω απ’ όλα να χαρούν και αυτοί το παιχνίδι μαζί με εμάς. Καλή επιτυχία στον Ζακυνθιακό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου