Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ: «Η Καβάλα θα μείνει στην κατηγορία»!

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να κρατήσει την Καβάλα στην Football League είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που την ψάχνει και για πολιτικά δικαστήρια!
Δεν τον βάζουν κάτω στην Καβάλα! Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να είναι... ήδη με τα δύο πόδια στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας δεν παρατά την προσπάθεια και κάνει ό,τι μπορεί για την σώσει!
Αφού λοιπόν αρχικά είχε εισηγηθεί να αυξηθούν οι ομάδες της Football League σε 32 κι αφού δεν βρήκε «ανταπόκριση», κινήθηκε διαφορετικά. Έστειλε προσφυγή-αίτηση στην ΕΕΑ να ελέγξει αν οι ομάδες της κατηγορίας έχουν καλύψει το μετοχικό τους κεφάλαιο κι αν δικαίως αγωνίζονται εκεί.

Και πλέον ο Τσάκας περιμένει να δει αν αυτό το θέμα θα προχωρήσει, καθώς όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και το επιτελείο του, υπάρχουν πολλές ΠΑΕ που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποβληθεί απ’ το πρωτάθλημα!
Πάντως ακόμα απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κρατούν σιγή ιχθύος. Ο ισχυρός άνδρας των «αργοναυτών» περιμένει τις εξελίξεις. Αν τυχόν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, μέσω των οποίων πιστεύει πως η Καβάλα μπορεί να κερδίσει την παραμονή της, τότε δεν θα είναι απίθανο αν τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και φτάσει μέχρι τα πολιτικά δικαστήρια, προκειμένου να δικαιωθεί!

Πηγή: mikriliga.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου